digitale fotolijst wifi
Ien
2 min

Digitale fotolijst met WiFi van Kiki & Co - Deel je herinneringen

2 min

Een digitale fotolijst met wifi is de uitkomst voor veel situaties. Ken je iemand die door langdurige ziekte, bedlegerigheid of tijdens revalidatie na een operatie is ‘afgesneden’ van de wereld?

Wil jij jouw mooiste herinneringen vastleggen na het overlijden van je vader of moeder? Ben jij geëmigreerd maar wil je je ouders en vrienden deel laten uitmaken van al jouw belevingen?

Digitale fotolijst met wifi van Kikki & Co   ➢➣

Digitale fotolijst met wifi

Natuurlijk kun je dan regelmatig mooie foto’s sturen via WhatsApp of Instagram.

Maar zou het niet veel leuker zijn om deze foto’s te delen via een digitale fotolijst met WiFi? De digitale fotolijstjes van Kiki & Co zijn verbonden met WiFi waardoor geselecteerde mensen hierop hun foto’s kunnen plaatsen.

Via de gratis app Frameo is het zeer eenvoudig om jouw belevenissen of herinneringen met anderen te delen via de digitale fotolijst van Kiki & Co. Waar dan ook en wanneer dan ook jij wilt!

De digitale fotolijst is draadloos verbonden met het WiFi netwerk en kan dus op afstand gevuld worden met jouw foto’s.

Stel je voor hoe blij de langdurig zieke ervan wordt als er regelmatig een update verschijnt op het digitale fotolijstje wat jij hebt gegeven.

Bedenk wat een vrolijkheid je creëert door af en toe een foto te sturen aan jouw achtergebleven ouders of grootouders.

Door al jouw avonturen te delen met iemand die aan het revalideren is zal deze persoon nog meer gestimuleerd worden.

Digitale fotolijsten bestaan al weer enkele jaren. Ze hebben langzaamaan de plaats ingenomen van de ouderwetse statische fotolijstjes die we nog kennen van bezoeken aan onze (groot)ouders.

Keurig gerangschikt in de kast of op een plank aan de muur hield men hiermee dierbare herinneringen vast. De digitale fotolijsten hebben nu die taak overgenomen.

Een mooie foto van een overleden dierbare bied troost en zorgt er mede voor dat die persoon niet uit je hart verdwijnt.

Doordat je regelmatig naar zo’n foto kijkt blijft de herinnering levend. De digitale fotolijsten hebben als voordeel dat je hierop meerdere foto’s in een slide-show voorbij laat komen.

Ook kun je kiezen voor 1 vaste afbeelding en de mogelijkheid om te swipen naar andere afbeeldingen, erg leuk!

Digitale fotolijst op afstand

Tot kort geleden kon je de digitale fotolijst alleen voorzien van nieuwe foto’s door deze te koppelen aan je PC of laptop.

Daar is nu eindelijk verandering in gekomen met de digitale fotolijst met WiFi en Frameo app van Kiki & Co.

Deze fotolijstjes staan namelijk online in verbinding met het WiFi netwerk  thuis.

Dit zorgt ervoor dat de digitale fotolijst draadloos en op afstand door jou gevuld kan worden met de meest ontroerende en leuke foto’s

Digitale fotolijst met WiFi en Frameo app

Doordat de digitale fotolijst met WiFi en Frameo app is gekoppeld kunnen door de gebruiker ‘vrienden’ geselecteerd worden die foto’s mogen sturen.

Jij als eigenaar van de digitale fotolijst op afstand bepaalt wie er toegang heeft om foto’s te plaatsen. Je geeft hiervoor een code door die je hebt gekregen als je ‘vrienden toevoegen’ hebt geselecteerd.

Doe een digitale fotolijst op afstand cadeau om iemand beterschap mee te wensen, herinneringen te delen of om al jouw avonturen in het buitenland mee te laten beleven.

Ook jouw meest dierbare momenten met je overleden vader of moeder leg je vast met een digitale fotolijst van Kiki & Co.

Digitale fotolijst voor ouderen

Door zijn gebruiksvriendelijkheid is de digitale fotolijst voor ouderen ook zeer geschikt.

Je kunt de digitale fotolijst op afstand helemaal instellen en versturen. Hiermee zorg je ervoor dat jouw grootouders thuis alleen maar de stekker in het stopcontact hoeven te steken.

Het fotolijstje even laten verbinden met het WiFi netwerk en klaar is Kees. Zo kunnen ook jouw opa en oma urenlang genieten van jouw foto’s op hun digitale fotolijst.

Digitale fotolijst Kiki & Co en goede doelen

Als je ervoor kiest een digitaal fotolijstje te kopen bij Kiki & Co ondersteun je tevens minder bedeelden in Vietnam, Indonesië en Mongolië.

Maar liefst 25% van de winst wordt gedoneerd aan goede doelen in deze landen. Zo maak jij 2 partijen blij door iemand een digitale fotolijst cadeau te doen.Reacties
Categorieën