25+ Beste ideeën voor een origineel bedankje 

Afscheid of steun voor elke gelegenheid zijn er passende bedankjes

Bedankjes zijn een geweldige manier om je dankbaarheid te tonen voor mensen die er voor je zijn. Of vrienden of collega's die er zijn geweest toen je ziek was. Maar als je origineel wilt zijn, is het belangrijk om creatief te denken en meer dan alleen chocolade of bloemen te geven. Met deze 14 verrassende en unieke bedankje-ideeën kun je iedereen laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent.


Laat de ontvanger weten dat je speciaal aan hen hebt gedacht door een persoonlijk cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een een speciale boodschap of een gepersonaliseerd cadeau toon je dankbaarheid en laat de mensen om wie je geeft weten dat ze veel voor je betekenen of hebben betekend op een bepaald moment in je leven. Je originele bedankje met de post sturen is makkelijk en simpel en zal ervoor zorgen dat zij zich gezien en geliefd voelen.

Bedankjes ideeën 

Jij bent een Held

Je bent mijn held maar niet op sokken maar met sokken origineel bedankje  

     Bedankt voor alles

Deze fles is gevuld met zwart- witte snoep balletjes met een dropsmaak

Dank voor je helpende hand

Een verzorgende handcrème om de lieve helpende handen eens flink te verwennen

Magische mok

Deze bedrukte magic mok met jouw ontwerp is pas echt een magisch bedankje kies een speciale foto met herinnering en versier je magic mok

XL kaart met persoonlijke videoboodschap

Een persoonlijke videokaart is het mooiste gebaar voor ieder moment maar zeker om iemand persoonlijk te bedanken.  

Wijn borrelpakket personaliseren

 Ik wil je bedanken en dat vieren we met een borrelpakket met wijnglazen, wijn, toastjes en tapenade & gezellige avond

Bedankje sturen per post

Eetbare bloemen via de post

Iemand op een origineel manier een bedankje door de brievenbus sturen? Stuur dit zadenpakket met eetbare bloemen

  ‘HUG’ pakket om je te bedanken voor alles  

Een geurkaars Green Lemon Tea, hart van chocolade tekstlepel met ‘You’re Tearific’. 

Blikje Liefde

 Warm Cashmere deze combinatie is de perfecte mix van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en zachte vanille. Een lief toppertje!

Special Big Hug

 Deze fijne Agaat voelt als een omarming: geeft je rust en een vredig gevoel

Wellness Tea Collection

6 Heerlijke theevarianten speciaal gemengd voor de beste smaakbeleving in een originele cadeauverpakking 

You're the Best

Deze Sodaliet geeft je het gevoel van vrijheid. Het verenigt heart & mind: echt iets voor een topper als jij!

Koffie gift box

Het pakket bestaat uit een zakje koffie, fudge, chocolade spekjes, chocolade koffieboontjes en een koffielepeltje.

Bedankt je bent echt geweldig

 Een origineel thee cadeautje als bedankje een schattige glazen buisje met kurkje met daarin alles voor een heerlijk kopje thee. 

Kleine globe met airplant 

Deze kleine glasbol inclusief bijpassend luchtplantje is het ultieme bedankje om cadeau te geven

Bedankje voor de man

Pasjeshouder met naam

Toffe pashouder met eigen ontwerp is echt heel makkelijk voeg een naam of tekst toe of kies voor een uniek design

Heupfles graveren

De heupfles met gravure is gemaakt van hoogwaardig RVS en is afgewerkt met een stoere lederlook verras met dit bedankje

Luxe leren sleutelhanger

 Deze stoere leren sleutelhanger is een uniek cadeau voor ieder moment bepaal zelf wat erop staat

Deze goudsbloem is voor jou als bedankje om wie je bent

Met dit cadeau laat je iemand zien hoeveel je hem of haar waardeert en kan de ontvanger zélf zijn compliment zaaien. De goudsbloem staat voor alles dat mooi is.

Bodywash & deodorant geschenkset van Axe

Zelf een persoonlijke wikkel voor de cadeaudoos maken is heel makkelijk. Je voegt alleen een foto en naam naar keuze toe aan het stijlvolle en toch stoere Axe design en klaar is kees

XL kaart met persoonlijke QR-videoboodschap

Een persoonlijke videokaart is het mooiste gebaar voor ieder moment maar zeker om iemand persoonlijk te bedanken. Super simpel om te maken en de verrassing is Amazing ;-)!

Gepersonaliseerd bedankje cadeau

Houten theedoos met gegraveerde deksel

 Samen genieten van een kopje thee? Neem deze luxe gepersonaliseerde houten theedoos mee 

Gepersonaliseerde wandklok als bedankje

Gepersonaliseerde wandklok met foto en tekst hoe leuk is dat om als bedankje te sturen met de post

Merci giftbox met chocolade 
met persoonlijk tintje

Jij ontwerpt de wikkel van jouw giftbox heel eenvoudig met merci designs en snel in de editor

  Bedankje chocolade

Box Brownies Mini’s altijd goed! 

In deze box zitten maar liefst 12 verschillende smaken mini brownies, altijd goed! 

Doosje vol Dank is een feest om te geven en te krijgen

Het cadeaudoosje bevat een wenskaart en zeven heerlijke Merci Petits chocolaatjes 

Overheerlijke Bonbons met 10 verschillende smaken

 Bedank iemand met een luxe doosje handgemaakte bonbons, succes gegarandeerd!

Hart met crunchy choco's cappuccino en gouden chocolade sprinkles

Chocolade fondueset met waxinelichtje super makkelijk te gebruiken

Hart van goud met pure chocolade om jou te bedanken voor alles

Chocolade Telegram

Toblerone met naam

Chocolade Bloementjes  

Maak het persoonlijk met een gepersonaliseerd cadeau

Laat de ontvanger weten dat je speciaal aan hen hebt gedacht door een persoonlijk cadeau te geven.


Denk bijvoorbeeld aan een fotokaart of poster met een speciale boodschap of een album met hun favoriete herinneringen samengesteld door jou. Met een gepersonaliseerd cadeau toon je dankbaarheid en laat de mensen om wie je geeft weten dat ze veel voor je betekenen.


Bij het maken van een gepersonaliseerd cadeau is het belangrijk dat je bijvoorbeeld rekening houdt met hun interessegebieden, hobby's of favoriete kleuren. Als je de ontvanger beter kent, ben je meer in staat om erachter te komen waar ze van houden.


Bovendien maak je natuurlijk ook gebruik van afbeeldingen die voor jou of hen betekenisvol zijn of die herinneringen oproepen aan belangrijke momenten in jullie leven. Eenmaal gemaakt, zal dit originele bedankje ervoor zorgen dat zij zich gezien en geliefd voelen.


Bedankje voor collega na steun bij ziekte

Onlangs ben ik gedurende langere tijd ziek geweest en dus ook afwezig op het werk. In die voor mij zware periode kreeg ik steun uit onverwachte hoek, namelijk van een nieuwe collega.

Als ik ziek afwezig ben op mijn werk heb ik al snel het gevoel dat ik door collega’s vergeten wordt. Iedereen is tenslotte druk met zijn of haar taken en nu ik ziek ben komt daar alleen maar meer werk bij.


Na 1 week kreeg ik nog wel een kaartje toegestuurd maar daar bleef het dan wel zo’n beetje bij. Juist nu kon ik wel een steuntje in de rug van mijn collega’s gebruiken. Ik was dan ook aangenaam verrast toen uitgerekend mijn nieuwe collega belde en vroeg of ze langs mocht komen.

Juist van haar had ik geen echte steun verwacht, we kenden elkaar tenslotte nauwelijks. Met de andere collega’s werkte ik al jaren samen maar van hen hoorde ik erg weinig.

Bedankje collega - Bedankt dat je er was

Op een middag kwam die nieuwe collega op ziekenbezoek waarbij ze zelfs een klein beterschap cadeautje meebracht. Ik voelde dat ze hiermee echt haar betrokkenheid bij mijn situatie liet zien en was haar daar erg dankbaar voor. 


We hebben gezellig thee gedronken en over mijn ziekte gepraat en alle ongemak en pijn van dien. Ze heeft zelfs de strijk voor me gedaan waar ik zelf niet toe in staat was, superfijn!

Over het werk hebben we nauwelijks gesproken, het voelde daardoor aan alsof ik gewoon een echte vriendin op bezoek kreeg. 


Bedankje voor mijn vriendin

Na afloop kreeg ik een dikke knuffel en ze beloofde snel weer langs te komen, wat ze dan ook bijna elke week deed. Door deze betrokken collega heb ik er nu een leuke nieuwe vriendin bij en ik heb mij gedurende mijn herstel echt door haar gesteund gevoeld.

Je begrijpt dat mijn dankbaarheid erg groot is en ik zou dat dan ook met een bedankje naar mijn vriendin willen uitdrukken.


Maar hoe bedankje collega voor de steun die je hebt gekregen? Ik wil graag met een leuk cadeautje tegen haar zeggen ’bedankt dat je er was’!

Hoe spreek je vanuit het diepste van je hart een bedankje uit? Ik ben dus op zoek gegaan naar een leuk origineel cadeau om daarmee mijn oprechte dankbaarheid uit te drukken.  

Cadeau als bedankje - Bedankje chocolade

Heel veel webshops hebben cadeaus voor verschillende gelegenheden. De meeste richten zich op verjaardagen, trouwdagen, jubilea en vooral ook kinderen. Natuurlijk kennen we ook de feestelijke dagen door het jaar heen zoals Valentijnsdag, moeder- en vaderdag, Sinterklaas en kerstmis.


Maar als je op zoek bent naar bedankjes voor een collega, vriendin of broer moet je echt wel wat verder zoeken.

Nu kun je natuurlijk met heel veel dingen ‘bedankt collega’ zeggen, maar ik wil graag een beetje origineel uit de hoek komen. Tenslotte heeft die collega heel veel voor mij betekend tijdens mijn ziekte. 

Bedankje per post

Van een vriendin hoorde ik over beterschap-cadeau.nl waar ik vast wel een leuk cadeau als bedankje moet kunnen vinden om aan een collega te geven.

Origineel, verrassend, waardevolle en toch heel betaalbare cadeaus. Net wat anders dan de traditionele webshops verkopen. Ik heb hier dan ook een heel leuk cadeau als bedankje voor mijn collega kunnen bestellen.


Om de verrassing extra groot te maken besloot ik om het geschenkje te laten bezorgen. Altijd leuk toch om je bedankje per post te mogen ontvangen? Dat is iets waar je nooit rekening mee houdt, de postbode die een kado voor je af komt geven. Een per post is bij de meeste webshops geen enkel probleem.

Bedankjes sturen per post is een geweldige manier om mensen te laten weten hoeveel je waardeert wat zij voor je hebben gedaan. 

Zelfs met de opkomst van online communicatie, is het sturen van een cadeautje of een fysieke kaart nog steeds een betekenisvolle manier om je waardering uit te drukken. 


Het bedankje wordt vaak met liefde ontvangen en kan een boodschap overbrengen die op geen enkele andere manier kan worden gemaakt.


Je dankbaarheid uiten is iets moois, en wat is een betere manier om dat te doen dan een persoonlijk bedankje per post te sturen? Bedankje door de brievenbus


Zo gezegd en zo gedaan! Enkele dagen na het bedankje bestellen kreeg ik een Whatsappje van mijn collega, inmiddels goede vriendin, waarin ze me bedankte voor het leuke cadeautje. Ze was enorm verrast geweest toen het bedankje door de brievenbus bij haar werd afgeleverd. 

Nog nooit eerder in haar leven had ze een bedankt cadeau gekregen. Voorheen werd ze wel eens bedankt met een kaartje of een bloemetje, maar dit cadeau was toch echt wel heel erg leuk! We hebben snel weer een afspraak gemaakt om lekker met elkaar een kopje thee te drinken en lekker bij te kletsen.


Bedankjes sturen was nog nooit zo gemakkelijk! Met de post kun je een prachtig bedankpakketje versturen met bijvoorbeeld bloemen, chocola of een ander leuk cadeautje. 


Je kunt het pakket per post naar je dierbaren sturen om hen te laten weten hoeveel je hun steun waardeert. Laat ze weten dat je aan hun denkt door een persoonlijk bericht in het pakket toe te voegen en laat de warme woorden die je schrijft een glimlach toveren op zijn of haar gezicht !

                             beterschap-cadeau.nl

Zeg het met bloemen per post