25+ Beste ideeën voor een origineel bedankje 

Afscheid of steun voor elke gelegenheid zijn er passende bedankjes

Bedankjes zijn een geweldige manier om je dankbaarheid te tonen voor mensen die er voor je zijn. Of vrienden of collega's die er zijn geweest toen je ziek was. Maar als je origineel wilt zijn, is het belangrijk om creatief te denken en meer dan alleen chocolade of bloemen te geven. Met deze 14 verrassende en unieke bedankje-ideeën kun je iedereen laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent.


Laat de ontvanger weten dat je speciaal aan hen hebt gedacht door een persoonlijk cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een een speciale boodschap of een gepersonaliseerd cadeau toon je dankbaarheid en laat de mensen om wie je geeft weten dat ze veel voor je betekenen of hebben betekend op een bepaald moment in je leven. Je originele bedankje met de post sturen is makkelijk en simpel en zal ervoor zorgen dat zij zich gezien en geliefd voelen.Maak het persoonlijk met een gepersonaliseerd cadeau

Laat de ontvanger weten dat je speciaal aan hen hebt gedacht door een persoonlijk cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een fotokaart of poster met een speciale boodschap of een album met hun favoriete herinneringen samengesteld door jou. Met een gepersonaliseerd cadeau toon je dankbaarheid en laat de mensen om wie je geeft weten dat ze veel voor je betekenen.

Bij het maken van een gepersonaliseerd cadeau is het belangrijk dat je bijvoorbeeld rekening houdt met hun interessegebieden, hobby's of favoriete kleuren. Als je de ontvanger beter kent, ben je meer in staat om erachter te komen waar ze van houden. Bovendien maak je natuurlijk ook gebruik van afbeeldingen die voor jou of hen betekenisvol zijn of die herinneringen oproepen aan belangrijke momenten in jullie leven. Eenmaal gemaakt, zal dit originele bedankje ervoor zorgen dat zij zich gezien en geliefd voelen.

Bedankje voor collega na steun bij ziekte

Onlangs ben ik gedurende langere tijd ziek geweest en dus ook afwezig op het werk. In die voor mij zware periode kreeg ik steun uit onverwachte hoek, namelijk van een nieuwe collega.


Als ik ziek afwezig ben op mijn werk heb ik al snel het gevoel dat ik door collega’s vergeten wordt. Iedereen is tenslotte druk met zijn of haar taken en nu ik ziek ben komt daar alleen maar meer werk bij. Na 1 week kreeg ik nog wel een kaartje toegestuurd maar daar bleef het dan wel zo’n beetje bij. Juist nu kon ik wel een steuntje in de rug van mijn collega’s gebruiken. Ik was dan ook aangenaam verrast toen uitgerekend mijn nieuwe collega belde en vroeg of ze langs mocht komen.


Juist van haar had ik geen echte steun verwacht, we kenden elkaar tenslotte nauwelijks. Met de andere collega’s werkte ik al jaren samen maar van hen hoorde ik erg weinig.

Bedankt dat je er was

Laat de ontvanger weten dat je speciaal aan hen hebt gedacht door een persoonlijk cadeau te geven.Denk bijvoorbeeld aan een fotokaart of poster met een speciale boodschap of een album met hun favoriete herinneringen samengesteld door jou. Met een gepersonaliseerd cadeau toon je dankbaarheid en laat de mensen om wie je geeft weten dat ze veel voor je betekenen.

Bij het maken van een gepersonaliseerd cadeau is het belangrijk dat je bijvoorbeeld rekening houdt met hun interessegebieden, hobby's of favoriete kleuren. Als je de ontvanger beter kent, ben je meer in staat om erachter te komen waar ze van houden. Bovendien maak je natuurlijk ook gebruik van afbeeldingen die voor jou of hen betekenisvol zijn of die herinneringen oproepen aan belangrijke momenten in jullie leven. Eenmaal gemaakt, zal dit originele bedankje ervoor zorgen dat zij zich gezien en geliefd voelen.


Bedankje voor mijn vriendin

Na afloop kreeg ik een dikke knuffel en ze beloofde snel weer langs te komen, wat ze dan ook bijna elke week deed. Door deze betrokken collega heb ik er nu een leuke nieuwe vriendin bij en ik heb mij gedurende mijn herstel echt door haar gesteund gevoeld. Je begrijpt dat mijn dankbaarheid erg groot is en ik zou dat dan ook met een bedankje naar mijn vriendin willen uitdrukken.


Maar hoe bedankje collega voor de steun die je hebt gekregen? Ik wil graag met een leuk cadeautje tegen haar zeggen ’bedankt dat je er was’! Hoe spreek je vanuit het diepste van je hart een bedankje uit? Ik ben dus op zoek gegaan naar een leuk origineel cadeau om daarmee mijn oprechte dankbaarheid uit te drukken.  

Cadeau als bedankje - Bedankje chocolade

Heel veel webshops hebben cadeaus voor verschillende gelegenheden. De meeste richten zich op verjaardagen, trouwdagen, jubilea en vooral ook kinderen. Natuurlijk kennen we ook de feestelijke dagen door het jaar heen zoals Valentijnsdag, moeder- en vaderdag, Sinterklaas en kerstmis. Maar als je op zoek bent naar bedankjes voor een collega, vriendin of broer moet je echt wel wat verder zoeken.


Nu kun je natuurlijk met heel veel dingen ‘bedankt collega’ zeggen, maar ik wil graag een beetje origineel uit de hoek komen. Tenslotte heeft die collega heel veel voor mij betekend tijdens mijn ziekte. 

Bedankje per post

Van een vriendin hoorde ik over beterschap-cadeau.nl waar ik vast wel een leuk cadeau als bedankje moet kunnen vinden om aan een collega te geven. Origineel, verrassend, waardevolle en toch heel betaalbare cadeaus. Net wat anders dan de traditionele webshops verkopen. Ik heb hier dan ook een heel leuk cadeau als bedankje voor mijn collega kunnen bestellen.


Om de verrassing extra groot te maken besloot ik om het geschenkje te laten bezorgen. Altijd leuk toch om je bedankje per post te mogen ontvangen? Dat is iets waar je nooit rekening mee houdt, de postbode die een kado voor je af komt geven. Een per post is bij de meeste webshops geen enkel probleem.

Bedankjes sturen per post is een geweldige manier om mensen te laten weten hoeveel je waardeert wat zij voor je hebben gedaan. 

Zelfs met de opkomst van online communicatie, is het sturen van een cadeautje of een fysieke kaart nog steeds een betekenisvolle manier om je waardering uit te drukken. 


Het bedankje wordt vaak met liefde ontvangen en kan een boodschap overbrengen die op geen enkele andere manier kan worden gemaakt. Je dankbaarheid uiten is iets moois, en wat is een betere manier om dat te doen dan een persoonlijk bedankje per post te sturen? 


Bedankje door de brievenbus

Zo gezegd en zo gedaan! Enkele dagen na het bedankje bestellen kreeg ik een Whatsappje van mijn collega, inmiddels goede vriendin, waarin ze me bedankte voor het leuke cadeautje. Ze was enorm verrast geweest toen het bedankje door de brievenbus bij haar werd afgeleverd. 


Nog nooit eerder in haar leven had ze een bedankt cadeau gekregen. Voorheen werd ze wel eens bedankt met een kaartje of een bloemetje, maar dit cadeau was toch echt wel heel erg leuk! We hebben snel weer een afspraak gemaakt om lekker met elkaar een kopje thee te drinken en lekker bij te kletsen. Bedankjes sturen was nog nooit zo gemakkelijk! Met de post kun je een prachtig bedankpakketje versturen met bijvoorbeeld bloemen, chocola of een ander leuk cadeautje. 


Je kunt het pakket per post naar je dierbaren sturen om hen te laten weten hoeveel je hun steun waardeert. Laat ze weten dat je aan hun denkt door een persoonlijk bericht in het pakket toe te voegen en laat de warme woorden die je schrijft een glimlach toveren op zijn of haar gezicht !

Kies een bedank cadeautje met persoonlijke 'touch' 

 null