25+ Beste ideeën voor een origineel bedankje 

Afscheid of steun voor elke gelegenheid zijn er passende bedankjes


Bedankjes zijn een geweldige manier om je dankbaarheid te tonen voor mensen die er voor je zijn. Of vrienden of collega's die er zijn geweest toen je ziek was. Maar als je origineel wilt zijn, is het belangrijk om creatief te denken en meer dan alleen chocolade of bloemen te geven. Met deze verrassende en unieke bedankje-ideeën kun je iedereen laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent.


Laat de ontvanger weten dat je speciaal aan hen hebt gedacht door een persoonlijk cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een een speciale boodschap of een gepersonaliseerd cadeau toon je dankbaarheid en laat de mensen om wie je geeft weten dat ze veel voor je betekenen of hebben betekend op een bepaald moment in je leven. Je originele bedankje met de post sturen is makkelijk en simpel en zal ervoor zorgen dat zij zich gezien en geliefd voelen.


25+ Beste ideeën voor een origineel bedankje 

Afscheid of steun voor elke gelegenheid zijn er passende bedankjes


Bedankjes zijn een mooie manier om je dankbaarheid te tonen voor mensen die er voor je zijn. Of vrienden of collega's die er zijn geweest toen je ziek was. Maar als je origineel wilt zijn, is het belangrijk om creatief te denken en meer dan alleen chocolade of bloemen te geven. Met deze verrassende en unieke bedankje-ideeën kun je iedereen laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Laat de ontvanger weten dat je speciaal aan hen hebt gedacht door een persoonlijk cadeau te geven.


v.a. € 14,95 

Oervrouw Magazine

Verras iemand die je dierbaar is met een Oervrouw magazine abonnement als warm, attent cadeau. Dit bijzondere tijdschrift, vol inspirerende verhalen en kunst, biedt verbinding, precies wat nodig isom iemand te bedanken.

v.a. € 14,99 

Moviebox Brievenbus Cadeaupakket


Maak het persoonlijk met een gepersonaliseerd cadeau


Laat de ontvanger weten dat je speciaal aan hen hebt gedacht door een persoonlijk cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een fotokaart of poster met een speciale boodschap of een album met hun favoriete herinneringen samengesteld door jou. Met een gepersonaliseerd cadeau toon je dankbaarheid en laat de mensen om wie je geeft weten dat ze veel voor je betekenen.


Bij het maken van een gepersonaliseerd cadeau is het belangrijk dat je bijvoorbeeld rekening houdt met hun interessegebieden, hobby's of favoriete kleuren.


Als je de ontvanger beter kent, ben je meer in staat om erachter te komen waar ze van houden. Bovendien maak je natuurlijk ook gebruik van afbeeldingen die voor jou of hen betekenisvol zijn of die herinneringen oproepen aan belangrijke momenten in jullie leven. Eenmaal gemaakt, zal dit originele bedankje ervoor zorgen dat zij zich gezien en geliefd voelen.


Bedankje voor collega na steun bij ziekte


Onlangs ben ik gedurende langere tijd ziek geweest en dus ook afwezig op het werk. In die voor mij zware periode kreeg ik steun uit onverwachte hoek, namelijk van een nieuwe collega.


Als ik ziek afwezig ben op mijn werk heb ik al snel het gevoel dat ik door collega’s vergeten wordt. Iedereen is tenslotte druk met zijn of haar taken en nu ik ziek ben komt daar alleen maar meer werk bij. Na 1 week kreeg ik nog wel een kaartje toegestuurd maar daar bleef het dan wel zo’n beetje bij. Juist nu kon ik wel een steuntje in de rug van mijn collega’s gebruiken. Ik was dan ook aangenaam verrast toen uitgerekend mijn nieuwe collega belde en vroeg of ze langs mocht komen.


Juist van haar had ik geen echte steun verwacht, we kenden elkaar tenslotte nauwelijks. Met de andere collega’s werkte ik al jaren samen maar van hen hoorde ik erg weinig.


Bedankt dat je er was


Het is een bijzonder gevoel wanneer iemand er voor je is in tijden dat je het echt nodig hebt. Die onvoorwaardelijke steun, een luisterend oor of een helpende hand op momenten dat je het zelf even niet ziet zitten, zijn onbetaalbaar. Als blijk van waardering voor die steun en toewijding, wil ik je graag verrassen met een origineel cadeautje. Iets dat even uniek en speciaal is als de band die we delen.


Het is een klein gebaar, maar met een grote betekenis, om je te bedanken voor jouw aanwezigheid en de rust die je bracht toen ik die het meest nodig had. Dit cadeau is een symbool van mijn dankbaarheid en een herinnering aan de bijzondere relatie die we koesteren.


Bedankje voor mijn vriendin

Na afloop kreeg ik een dikke knuffel en ze beloofde snel weer langs te komen, wat ze dan ook bijna elke week deed. Door deze betrokken collega heb ik er nu een leuke nieuwe vriendin bij en ik heb mij gedurende mijn herstel echt door haar gesteund gevoeld. Je begrijpt dat mijn dankbaarheid erg groot is en ik zou dat dan ook met een bedankje naar mijn vriendin willen uitdrukken.


Maar hoe bedankje collega voor de steun die je hebt gekregen? Ik wil graag met een leuk cadeautje tegen haar zeggen ’bedankt dat je er was’! Hoe spreek je vanuit het diepste van je hart een bedankje uit? Ik ben dus op zoek gegaan naar een leuk origineel cadeau om daarmee mijn oprechte dankbaarheid uit te drukken.  


Cadeau als bedankje - Bedankje chocolade

Een cadeau als teken van dankbaarheid kan soms meer zeggen dan duizend woorden. Terwijl talloze webshops zich richten op de bekende vieringen zoals verjaardagen, trouwdagen, jubilea en kinderfeestjes, evenals de traditionele feestdagen zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerstmis, kan het vinden van het perfecte bedankje voor een collega, vriend of familielid soms een uitdaging zijn.


Wanneer je jouw waardering wilt tonen, wil je iets geven dat even bijzonder is als de reden voor het bedanken zelf. In mijn geval wil ik een uniek en oprecht 'dankjewel' zeggen tegen een collega die een steunpilaar is geweest tijdens een moeilijke periode van ziekte. Ik zoek een cadeau dat niet alleen creatief en persoonlijk is, maar ook de diepte van mijn dankbaarheid uitdrukt. Een standaard geschenk voelt niet toereikend; ik streef naar iets dat onze bijzondere band weerspiegelt en oprecht laat zien hoeveel hun steun voor mij heeft betekend.


Bedankje per post

Recentelijk werd ik getipt over de website beterschap-cadeau.nl door een vriendin, met de belofte dat ik daar zeker een passend bedankje zou vinden voor een collega. Deze site onderscheidt zich met originele, verrassende en waardevolle cadeaus die toch zeer betaalbaar zijn, een welkome afwisseling van het standaardaanbod. En inderdaad, ik vond er het perfecte geschenk om mijn collega mee te bedanken.


Om het bedankje nog specialer te maken, koos ik voor bezorging per post. Er gaat immers niets boven de verrassing van een onverwacht pakketje aan je deur. Dit soort attenties zijn zeldzaam in ons digitale tijdperk, en de impact ervan is vaak groter dan we ons realiseren. De meeste webshops bieden deze verzendoptie, wat het een fluitje van een cent maakt.


Het sturen van bedankjes via de post is een fantastische manier om je waardering te tonen. Ondanks de opkomst van digitale communicatie, blijft het versturen van een fysiek cadeau of kaart een diepere betekenis hebben. Het ontvangen van zo'n attentie wordt vaak als een liefdevol gebaar ervaren en draagt een boodschap over die op geen andere manier zo krachtig kan zijn. Het uiten van dankbaarheid is een prachtig gebaar, en wat is er nu mooier dan dit te doen met een persoonlijk bedankje dat via de post wordt verzonden?


Bedankje door de brievenbus

Zo gezegd en zo gedaan! Enkele dagen na het bedankje bestellen kreeg ik een Whatsappje van mijn collega, inmiddels goede vriendin, waarin ze me bedankte voor het leuke cadeautje. Ze was enorm verrast geweest toen het bedankje door de brievenbus bij haar werd afgeleverd. 


Nog nooit eerder in haar leven had ze een bedankt cadeau gekregen. Voorheen werd ze wel eens bedankt met een kaartje of een bloemetje, maar dit cadeau was toch echt wel heel erg leuk! We hebben snel weer een afspraak gemaakt om lekker met elkaar een kopje thee te drinken en lekker bij te kletsen. Bedankjes sturen was nog nooit zo gemakkelijk! Met de post kun je een prachtig bedankpakketje versturen met bijvoorbeeld bloemen, chocola of een ander leuk cadeautje. 


Je kunt het pakket per post naar je dierbaren sturen om hen te laten weten hoeveel je hun steun waardeert. Laat ze weten dat je aan hun denkt door een persoonlijk bericht in het pakket toe te voegen en laat de warme woorden die je schrijft een glimlach toveren op zijn of haar gezicht !


Cadeautjes bekijken