Super dat je interesse hebt om met ons samen te werken

Bij beterschap-cadeau.nl geloven we in de kracht van een attent gebaar. Onze missie is om te helpen bij zorg en medeleven uit te drukken door het vinden van het perfecte cadeau. Of je nu iemand beterschap wilt wensen, sterkte in moeilijke tijden, of troost wilt bieden bij verlies; ons doel is altijd om een glimlach te brengen op de gezichten van zowel de gever als de ontvanger.


Onze website trekt maandelijks 10.000+ bezoekers die op zoek zijn naar dat ene speciale gebaar.


null

                     null

                                                                                                                                                       Bron: Google Analytics

                                                                                 


Met een zorgvuldig geselecteerd aanbod via ons affiliate netwerk, slagen we erin om bijna elke bezoeker te voorzien van een passend cadeau of idee.


Wij zijn voortdurend op zoek naar samenwerkingen die waarde toevoegen voor onze bezoekers. Ben jij een bedrijf of ondernemer wiens producten of diensten aansluiten bij onze missie? Heb jij unieke, hartverwarmende artikelen die onze selectie zouden verrijken? Of ben jij expert in het creëren van bijzondere ervaringen die perfect zouden zijn als geschenk in moeilijke tijden?


Wij nodigen gelijkgestemde bedrijven uit om partner te worden. Samen kunnen we een nog grotere impact maken door ons bereik en expertise te combineren.


Als partner van beterschap-cadeau.nl krijgt jouw merk toegang tot:

  • Een betrokken publiek dat actief op zoek is naar zinvolle cadeau-ideeën.
  • De mogelijkheid om jouw producten of diensten te presenteren als onderdeel van onze zorgvuldig samengestelde collectie.
  • Een platform dat zich richt op positiviteit, zorgzaamheid en empathie.


Onze partners zijn essentieel voor ons succes. Samen kunnen we meer mensen helpen om hun liefde en medeleven op de meest betekenisvolle manier uit te drukken.

In onze huidige samenwerkingen vinden we een rijke diversiteit aan partners die elk hun eigen unieke bijdrage leveren aan ons aanbod.

Bloompost laat ons toe om verrassend en origineel uit de hoek te komen met hun brievenbusbloemen, terwijl For You Gifts gepersonaliseerde geschenken mogelijk maakt die elk hart sneller doen slaan.

Chocoladebezorgd is de partner bij uitstek voor de fijnproevers onder ons, met hun handgemaakte en ambachtelijke chocolade.

Bloomgift en YourSurprise versterken onze positie nog verder in de markt van geschenken en bloemen, waarbij ze innovatie en klantbeleving hoog in het vaandel dragen.

Bol.com, de winkel van ons allemaal, biedt toegang tot een ongeëvenaard assortiment van producten die onze klanten op elk moment kunnen verrassen.

Spiru brengt een spirituele touch met hun zorgvuldig geselecteerde assortiment van welzijnsproducten, en Pipstudio voegt een vleugje elegantie toe met hun prachtig ontworpen woon- en lifestyleitems.


Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, groot of klein,
omdat we geloven dat juist die verscheidenheid ons aanbod verrijkt.


Kleine partners geven ons de kans om onze klanten iets echt bijzonders te bieden, iets wat ze elders niet vinden. Heb je een interessant assortiment of een innovatief idee dat een positieve bijdrage zou kunnen leveren, dan horen we dat graag. Samen kunnen we kijken hoe we elkaar kunnen versterken en onze bezoekers blijven verbazen met unieke producten en ervaringen.


Interesse om samen te werken? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen een verschil te maken!

Groet Ien & Ief