Trots op jou cadeau

Met een cadeau ‘Trots op jou!’ zeggen!

Trots op jou cadeau

Met een cadeau ‘Trots op jou!’ zeggen!


‘Ik ben trots op jou!’ Wordt vaak gezegd tegen iemand die na een lange revalidatie is hersteld. Als iemand een ziekte heeft overwonnen is dat een reden om trots op te zijn en dat wil je graag laten weten. Het is zeer waarschijnlijk een lang en zwaar proces geweest. Als iemand dat met goed resultaat allemaal heeft doorstaan zeg je tegen hem of haar ‘ik ben trots op jou’!  


Beterschap-cadeau.nl is er voor jou om je te helpen met cadeaus voor mensen die ziek zijn, cadeaus voor na een operatie of mensen die wel wat sterkte kunnen gebruiken. Maar wij zijn er ook om goed nieuws momenten samen te vieren. Het is na al die bezorgdheid namelijk ook heel fijn om iemand eens met goed nieuws te kunnen feliciteren. Om eens te kunnen zeggen ‘ik ben trots op jou’ als iemand zo hard geknokt heeft om weer beter te worden.


Kortingscode:  BC-10%

Originele vaas van Houtmoed met 10% korting 🥳

Een origineel doe-het-zelf cadeau met Vaas H3, gemaakt van duurzaam, FSC-gecertificeerd hout. Perfect formaat voor een waterflesje van 250 ml om verse bloemen te tonen. Een uniek geschenk dat creativiteit en liefde voor de natuur bevordert.

v.a. € 17,95 

Wandbord met vlinder

De vlinder symboliseert transformatie en vernieuwing, en herinnert ons eraan dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel. Mag dit symbolische gebaar troost en kracht schenken aan degene die het ontvangt.

Trots op jou cadeau vrouw


Wie kent er niet iemand die bijvoorbeeld een chemokuur heeft ondergaan of bestraald is geweest? Als zo iemand dan na afloop goed nieuws krijgt van de behandelend arts wil je hem of haar daarmee feliciteren.


Je stuurt misschien een grote bos bloemen om het goede nieuws te vieren. Of je stuurt een ‘ik ben trots op jou’ kaartje via de post.


Goed nieuws? geef een trots op jou cadeau   


Elke keer is het weer spannend (of zenuwslopend) als de zieke bij de arts op gesprek moet komen. Je hoopt natuurlijk dat jouw vriend of vriendin goed nieuws krijgt, maar wat nou als het niet goed is?

Dan vallen patiënten vaak in een zwart gat, steun van hun naasten is dan onontbeerlijk. 


Natuurlijk ben jij er ook om je vriend of vriendin op te vangen als er geen goed nieuws komt. Je wilt zo iemand juist dan graag een steuntje in de rug geven. Als er daarentegen goed nieuws van de artsen komt wil je dit ook graag met elkaar vieren.

Je hebt zo met elkaar meegeleefd dat je de opluchting zelf kunt voelen. ‘Ik ben zo trots op jou’ is dan een veelgehoorde uitspraak, het is tenslotte een zwaar proces geweest! 


Je hebt je gedurende de ziekte of revalidatie van jouw vriend of vriendin vast vaak machteloos gevoeld. Je wist vaak niet veel meer te zeggen als sterkte of houd goede moed. Natuurlijk weet je dat jouw aanwezigheid en medeleven gewaardeerd werd.

Maar nu dan eindelijk het goede nieuws is uitgesproken wil jij maar 1 ding; je vriendin of vriend laten weten dat je trots op haar of hem bent. Dat doe je door elkaar te knuffelen en een trots op je cadeau te geven!

Trots op jou cadeau voor man


Voor dit soort situaties hebben wij de speciale pagina met ‘ik ben trots op jou’ cadeau ideeën gemaakt. Juist voor die momenten dat mensen goed nieuws hebben gekregen zoek jij een leuk cadeau.

Een speciaal goed nieuws cadeau dus of een ‘ik ben trots op jou cadeau’! Toch net weer even anders dan een beterschap cadeau of sterkte cadeau, nietwaar? 


Je vindt hier zeker en vast wat je zoekt. Zoek jij een ‘trots op jou cadeau’ vrouw of zoek je een cadeau voor een man?

Voor zowel vrouwen als mannen vind je op de pagina ‘ik ben trots op jou cadeau’ genoeg cadeau ideeën. Begin vast maar eens met het sturen van een ik ben trots op jou kaartje als inleiding voor het cadeau wat je later persoonlijk afgeeft of verstuurt. 


Brievenbus cadeau ik ben trots op jou 


Zoals met bijna alle cadeaus kun je de ‘ik ben trots op jou’ cadeaus ook via de brievenbus sturen. Je hoeft als afleveradres alleen maar de gegevens van jouw vriend of vriendin, broer of zus of vader of moeder in te vullen. De bezorger zorgt ervoor dat het ik ben trots op jou cadeau door de brievenbus wordt bezorgd.


Trots op jou bloemen Trots op jou cadeautje   


Je bent vast al bekend met BloomPost, de nummer 1 in Nederland als het gaat om bloemen bezorgen. Bij Bloompost vonden we deze leuke BloomParty voor slechts 17,95!


De BloomParty is een brievenbuscadeau bestaande uit 4 leuke vaasjes met verse bloemen en decoraties. Laat de BloomParty vergezeld gaan van een ‘ik ben trots op jou’ kaartje. Een heel bijzondere manier om een ik ben trots op jou cadeautje te sturen.


Er zijn uiteraard nog veel meer manieren om met een cadeau te zeggen ik ben trots op jou. Wat te denken van een grote glazen pot gevuld met zoete lekkernijen, heerlijke brownies in een luxe geschenkdoos of de weldadige schoonheidsproducten van Rituals?


Met al deze cadeaus kun je iemand laten weten dat je trots op hem of haar bent. Dat je hen het goede nieuws zo van harte gunt!

Cadeautjes bekijken