Herinneringssieraden - Een unieke manier om jouw dierbaren te herinneren

Een herinneringssieraad is de perfecte manier om speciale momenten en herinneringen dicht bij je te houden. Ontdek wat er mogelijk is met gepersonaliseerde sieraden, samengesteld uit prachtige materialen zoals edelsteen en edelmetaal. Geniet van unieke stukken die een speciale betekenis hebben voor jou! 


Bijzondere herinneringssieraden om de herinnering vast te houden.

Een herinneringssieraad is de perfecte manier om bijzondere momenten in je leven te vereeuwigen. Elk sieraad dat je uitkiest of speciaal laat maken is van een persoonlijk verhaal voorzien. Of het nu gaat om een geboortesieraad, een sieraad met een speciale datum erin gegraveerd, een sieraad als herinnering bij overlijden of een ander bijzonder herinneringssieraad.


Betekenis geven aan een speciaal sieraad creëert een kostbaar accessoire waarmee je terug kunt denken aan bijzondere momenten en jouw herinneringen kunt koesteren. Met speciale symbolen vorm jij een levendig geheel voor jouw ketting. Ieder element, groot of klein, staat voor bepaalde emoties en gebeurtenissen die belangrijk zijn om in dit sieraad vast te leggen. Met de verscheidenheid aan materialen, zoals zilver, goud, edelstenen en een eventuele afbeelding, zijn er talloze mogelijkheden om het perfecte herinneringssieraad samen te stellen.


Bijzondere herinneringssieraden

De hanger is een mooie rvs medaillon met een doorsnede van 3 cm en een afbeelding van een elfje op een maan op de voorzijde
De broche is een mooie rvs medaillon met een doorsnede van 2.5 cm en een afbeelding van een roos op de voorzijde. De broche heeft een rvs speld op de achterzijde

Herinneringsarmbandje Bedelhanger

Aan de armband hangen 4 kleine zilveren hartjes en een gouden bedeltje waar crematie-as  in verwerkt is

Vlinder Medaillon  

De as hanger is een mooie rvs medaillon met een doorsnede van 3 cm en een afbeelding van een vlinder op de voorzijde

Met dit prachtige as sieraad kunt je jouw dierbare dichtbij dragen en wordt het een "letterlijk" draagbare herinnering

 Ashanger Yin-Yang

Ben je ook op zoek naar een sieraad om de herinnering aan een dierbare vast te leggen, neem dan contact op met Astrid van Op goud geluk 

Vingerafdruk hanger

Deze hanger is gemaakt met het goud van de sieraden van de overledene door de vingerafdruk in de hanger te verwerken is de overledene weer dichtbij gehaald.

Herinneringssieraad man 

Heren-as herinnerings armband

Tussen de as glasbedel en de sluiting ligt een verzilverde kraal met daarop de tekst LOVE. De ankersluiting en de crematie-as glasbedel worden boven op de pols gedragen!

Heren as-armband 

De crematie-as bedel is ingesloten tussen 2 rvs design kralen die de crematie-as bedel vast op de armband houden zodat de crematie-as bedel niet gaat schuiven.

Glasbedel voor heren én dames 

  Transparantgroen glas met as erin verwerkt  

As-glasbedel armband

Aan de armband hangen 4 kleine zilver hart en een gold bedeltje waar crematie-as  in verwerkt is

Crematie-as sieraad

Een mooi herinneringssieraad  met een glasbedel, natuur steen kralen en rvs vlinder bedel

Herinneringsassieraad 

Armband van zwart en wit Murano glas het crematie-as is gedeeltelijk zichtbaar in het glas

Herinnering Sieraden met een speciale betekenis

As hanger van glas inclusief snake chain ketting  

Handgemaakt sieraad met haartjes én crematie-as

Crematie-as hanger van glas met ketting van chirurgisch staal

Dames rvs goud bangle armband met crematie-as glasbedel Blue Gold en rvs gouden stoppers

Dit unieke sieraad is een zeer smalle dames spang armband met 2 crematie-as glasbedels

Stoere armband

 Deze mooie, stoere leren armband met metalen gesp is van mooie kwaliteit leer. De as wordt aan de achterzijde van het ornamentje verwerkt

Zirkonia Asarmband 

 Deze armband is gemaakt van edelstaal (RVS) met zirkonia steentjes. Het sieraad beschikt over twee aparte asruimten.

RVS spang armband  met glasbedel "Sparkling Lila"  

Kies een sieraad dat bij je persoonlijkheid en stijl past

Gepersonaliseerde herinnerings sieraden worden op basis van jouw wensen ontworpen. Of je nu op zoek bent naar een subtiel of juist een heel uitgesproken sieraad, er is er altijd één die aansluit bij jouw persoonlijkheid en stijl. In principe kan elk sieraad als aandenken dienst doen. 


De laatste tijd zijn de herinneringssieraden met as erg veel gevraagd. Veel mensen willen een overleden dierbare op deze manier bij zich dragen en herdenken. 


Een mooi kettinkje om de hals gedragen met een zilveren ampulletje gevuld met as bijvoorbeeld. Zelfs een tatoeage kan gekleurd worden met de as van een overleden dierbaar iemand.


Je kunt ook de as van je overleden huisdier, zoals je hond of kat, als herinnering bij je dragen. Door het sieraad te laten graveren met een tekst of afbeelding maak je het enorm persoonlijk. Herinneringssieraden vormen een kleine verzameling gedachten die altijd verwerkt zijn tot een schitterend accessoire. 


Een herinneringssieraad kan natuurlijk cadeau gegeven worden aan iemand in jouw omgeving die verlies geleden heeft. Maar natuurlijk kun je ook een herinneringssieraad voor jezelf laten maken. 


Bijzondere herinneringssieraden zijn er in alle soorten en maten, duur of goedkoop. Het gaat om de gedachte achter het sieraad, niet om de geldelijke waarde of de uitstraling.


Personaliseer je ‘aandenken’ sieraden met unieke gravures

Leg je mooiste herinneringen diep gegrift in je hart vast met prachtige gepersonaliseerde sieraden. Door ze te laten graveren met een door jou gekozen tekst maak je het nog persoonlijker. 


Je kunt voor een tekst kiezen of gewoon de initialen van de overleden persoon. Voeg symbolen en cijfers toe om de betekenis van het sieraad nog persoonlijker te maken. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om jouw sieraad te personaliseren op de manier die jij wilt. 


Op beterschap-cadeau.nl vind je alle soorten sieraden waarmee je jouw herinnering een eeuwig leven geeft.


Of je nu zoekt naar een prachtige zegelring, fraaie oorhangers of bedeltjes met kleurrijke edelstenen, wij speuren dagelijks het internet af op zoek naar de mooiste sieraden als aandenken.


Bij elk sieraad heb je de keuze uit verschillende opties om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo krijg jij precies wat jij wilt en als het ware een stukje van jezelf vastlegt in je herinneringensieraad. 


Met behulp van professionele graveringstechnieken en -inscripties heb jij straks het meest persoonlijke juweeltje dat er is.

Herinneringssieraden met as

Draag je dierbare met je mee in de vorm van een herinneringssieraad met een kleine hoeveelheid as of kies voor herinneringssieraden met een plukje haar. Koester dit stukje geluk en draag het om je dierbare voor altijd dicht bij je te hebben. 


Er bestaan verschillende mogelijkheden op het gebied van bijzondere herinneringssieraden. Zo kan er een kleine hoeveelheid as, haar of bloemen in het sieraad verwerkt worden.


De herinneringssieraden zijn meestal gemaakt van edele metalen zoals zilver, goud en met goud verguld zilver. Sieraden met deze bijzondere betekenis zijn erg duurzaam, zodat je ze jarenlang bij je kunt dragen.


Ze blijven je altijd herinneren aan de persoon die ooit een speciale plek in jouw leven innam.

Herinneringssieraad baby

Herinneringssieraden waarinde as of een andere mooie herinnering van je dierbare baby is verwerkt zorgen voor een onuitwisbaar contact tussen jou en je overleden kind. Je kunt ook deze sieraden naar jouw eigen smaak personaliseren. 


Kies bijvoorbeeld voor een gouden kettinkje met een mooie foto. Laat dit kettinkje eventueel graveren met de geboortedatum of de initialen van de baby. Speciaal voor de herinnering aan jonge kinderen zijn er verfijnde hangers in bijzondere vormen.


Je moet dan denken aan een hanger met as, in de vorm van een druppel, een hartje, een zonnestraal of een vlinder. Een andere voor jou waardevol symbool is natuurlijk ook mogelijk. 


Zorg dat de sieraden eenvoudig en comfortabel te dragen zijn zodat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. De bijzondere betekenis achter het sieraad maakt het extra speciaal voor jezelf en voor degene die dicht bij je staat.


Sieraden als aandenken aan je overleden dier 

Herinneringssieraden met as zijn ook zeker geschikt als je huisdier is overleden. Herdenk de mooie momenten die je met je huisdier hebt beleefd en geef ze vorm in je zilveren of gouden sieraad. Op deze manier draag je jouw overleden huisdier altijd dicht bij je hart. 


Je kunt een medaillon laten graveren met de naam van je overleden hond of kat of een afdruk van zijn pootje om zo speciale momenten vast te leggen. 


Er is nu een mogelijkheid om jouw diepste verdriet om te zetten in mooie herinneringen. Er ligt een grote vorm van troost en schoonheid in de kracht van herinneringen. 


Laat dat wat in jouw hart zit zien met een sieraad als echt herinneringsaandenken aan jouw huisdier die zo speciaal voor je was. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel verdriet het geeft als je afscheid hebt moeten nemen van je dierbare huisdier.


Herinnering aan je dierbare 

De herinnerings sieraden herdenken het leven en de liefde van je overleden dierbaren, of het nu een huisdier, een familielid of een hechte vriend was. 


Kies uit armbanden met as of een halsketting met een hanger gevuld met haar. Maak jouw herinneringssieraad nog persoonlijker door er een symbool op te laten graveren. Allemaal om je dagelijkse leven meer kleur te geven door de liefde die je voor de overledene voelt. 


Geef jouw herinneringen eeuwige waarde met een gepersonaliseerd sieraad. Als je veel aandacht besteed aan het samenstellen van je sieraad zal het nòg meer betekenis voor je krijgen.  


Door het dragen van het sieraad zal het gemis van liefde van de overleden dierbare of het gestorven huisdier iets draaglijker worden. 

    Waarom kiezen voor herinnerings sieraden?    

Sieraden zijn uniek in hun design, kwaliteit en draagbaarheid waardoor ze perfect zijn als een herinneringsgeschenk. 


Er is een grote keuze in prachtige materialen om de nagedachtenis aan jouw dierbare levend te houden. Of het nu gaat om schitterende kettinghangers met de as of het haar van jouw dierbare overledene, herinneringssieraden helpen jou de herdenking van je vriend of vriendin vast te houden. 


Herinneringssieraden kunnen gemaakt worden in verschillende stijlen en maten, waardoor eenvoudig een uniek sieraad samengesteld kan worden. Je kunt de herinnering aan een overledene voorzien van meer diepgang door te kiezen uit een betekenisvolle inscriptie.


Herinnerings sieraden bieden de perfecte kans om jouw verloren dierbare te voelen ondanks zijn of haar afwezigheid. Houdt jouw gedenkenis levend met prachtige herinneringsjuwelen.


                             beterschap-cadeau.nl