Condoleance cadeau geven 

Vind hier je condoleance cadeau om te geven of op te sturen


Bij het overlijden van een dierbare kan het lastig zijn om een passend condoleance geschenk te kiezen. Toch wil je iets speciaals geven, met een persoonlijke touch, om je medeleven te tonen. Een condoleance geschenk is een manier om steun te betuigen en aan te geven dat je er voor ze bent.


Of het nu voor een man, vrouw, vriendin of collega is, wij helpen je bij het vinden van het perfecte condoleance geschenk. We verzamelen mooie en liefdevolle geschenken om respect en medeleven over te brengen. Zo kun je gemakkelijk beslissen welk condoleance geschenk je wilt geven.

Condoleance cadeau

€ 13,99 

Veel Liefs

Een zorgvuldig samengesteld geschenk om comfort en warmte te bieden in deze uitdagende tijden. Mag de kalmerende geur van de thee, het rustgevende licht van de kaars en de tederheid van de roos een bron van troost en hoop zijn terwijl je deze moeilijke periode doorkomt. Veel kracht en steun gewenst voor jou tijdens dit proces.

v.a. € 11,95

Gepersonaliseerd fotolijstje

Een fotolijstje met een mooie foto van de overledene kan troost bieden door het koesteren van dierbare herinneringen en het creëren van een blijvende herinnering aan de overledene.

v.a. € 17,95 

Wandbord met vlinder

Laat dit wandbord met een prachtige vlinder erop troost en hoop brengen in moeilijke tijden. De vlinder symboliseert transformatie en vernieuwing, en herinnert ons eraan dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel. Mag dit symbolische gebaar troost en kracht schenken aan degene die het ontvangt.

v.a. € 39,- 

Sterrenhemel poster

Een gepersonaliseerde sterrenposter die de sterrenstand toont op de dag van het overlijden kan troost bieden door een symbolische connectie met de hemel te creëren en herinneringen aan de tijd van het afscheid te koesteren.

v.a. € 29,95 

Gedenksieraad

Een gedenksieraad, zoals een hanger of een bedeltje met een gegraveerde naam of datum, kan troost bieden door het dragen van een tastbare herinnering en het voelen van de nabijheid van de overledene.

€ 17,50 

Edelsteen Rozenkwarts Schildpad

De handgemaakte Edelsteen Rozenkwarts Schildpad combineert de zachtheid van rozenkwarts met het symbolisme van bescherming en stabiliteit. Dit unieke stuk straalt liefde, wijsheid en kalmerende energie uit, ideaal voor elke ruimte.
v.a. € 9,95

Gepersonaliseerd fotoboek maken

Een fotoboek met mooie herinneringen en foto's kan troost bieden door het koesteren van dierbare momenten en het creëren van een blijvende herinnering aan de overledene.
€ 16,99-
€ 14,99

BloomPlantler Spring

 Hét ideale geschenk om alvast een vleugje lente in huis te halen! Met de stralende gele narcissen zal de ontvanger zich meteen in het voorjaar wanen. Dit cadeau is perfect voor natuurliefhebbers en brengt de natuur naar binnen. Dankzij de handige tips van onze ervaren bloemist Tommy kan de ontvanger deze creatie eenvoudig in elkaar zetten.

€ 17,50 

Windgong

Een windgong om in de tuin te hangen kan rust en vrede brengen door een zachte, kalmerende melodie te creëren en een gevoel van aanwezigheid van de overledene te symboliseren.
€ 19,95

Gepersonaliseerd kussen

Een op maat gemaakt herinneringskussen met een favoriete foto kan troost bieden door een tastbare herinnering te geven en een gevoel van nabijheid van de overledene te creëren.
v.a. € 9,56

Mok met een bemoedigende boodschap

Een gepersonaliseerde mok kan troost bieden door het creëren van een rustgevend en warm moment van bezinning.
€ 19,95

MP3 Speler

Geef een Mp3 speler gevuld met rustgevende geluiden zoals natuurgeluiden of rustgevende muziek, die helpen ontspannen en beter slapen, vooral tijdens moeilijke tijden zoals chemotherapie. Dankzij de draagbaarheid ervan, heb je altijd rustgevende geluiden bij de hand, thuis of tijdens ziekenhuisbezoeken
v.a. € 18,95

Japanese Maple 'Taylor'

Een plant of boom om te planten ter nagedachtenis aan de overledene kan troost bieden door het symboliseren van leven, groei en een blijvende herinnering aan de overledene.
€ 17,99

Lichtplantje voor een lichtpuntje 

Een schattig lichtplantje brengt niet alleen sfeer en warmte in je ruimte, maar herinnert je ook elke dag aan de liefdevolle steun van anderen. Het zachte licht en de levendige groene bladeren van het plantje creëren een rustgevende en positieve sfeer, waardoor het symbool staat voor vreugde en verbondenheid met dierbaren.
€ 26,-

Persoonlijke Herinneringsdoos

Een gepersonaliseerde herinneringsdoos om speciale items in te bewaren kan troost bieden door het creëren van een speciale plek om herinneringen te bewaren en te koesteren.
v.a. € 19,76

Gepersonaliseerde Wijn / Champagne

Een speciale fles wijn of champagne om te toosten op het leven kan troost bieden door het markeren van speciale momenten en het vieren van het leven van de overledene.

v.a. € 19,99

Theepakket samenstellen 

Een warme kop thee kan niet alleen bijdragen aan hydratatie en ontspanning, maar biedt ook troost en een gevoel van geborgenheid tijdens uitdagende momenten. De rustgevende warmte en heerlijke smaak van de thee creëren een geruststellende ervaring die zowel lichamelijk als emotioneel welzijn bevordert, waardoor het een waardevolle metgezel wordt in tijden van moeilijkheden.

€ 19,95

Gepersonaliseerde sleutelhanger

Een prachtige sleutelhanger is niet alleen een praktisch accessoire, maar kan ook dagelijkse vreugde brengen door zijn esthetiek en symboliek. Elke keer dat je je sleutels pakt, herinnert de sleutelhanger je aan de liefdevolle steun en genegenheid van anderen, waardoor het een bron van positiviteit en geluk in je dagelijks leven wordt.

€ 67,-

Mindfulness voor innerlijke rust en kalmte 

Een mindfulness- of meditatie programma kan de persoon voorzien van begeleide meditaties en mindfulness-oefeningen om te helpen bij het vinden van innerlijke rust en kalmte, en biedt een waardevolle bron van ondersteuning.

€ 16,99 

Zen Momentje

Deze ambachtelijke amberblokjes zijn afkomstig uit Marokko en zijn momenteel erg trendy als huisparfum! Gebruik de minirasp om een stukje amberblokje op het plateau te schaven en een warme oosterse geur zal zich verspreiden. Geniet van een heerlijke geurervaring in de woonkamer, badkamer of elke andere ruimte in huis.

€ 7,15 per maaltijd

Maaltijdbox van Marley Spoon 

Een abonnement op een maaltijdbezorgservice om gezonde en voedzame maaltijden te bezorgen, waardoor er minder zorgen zijn over koken en boodschappen doen. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en zorgen over maaltijd bereiding en boodschappen doen, en zorgen voor gemak en voedzame maaltijden.

€ 25,95 

Dagboek ter verlichting

Het bijhouden van een dagboek of notitieboek kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens, en biedt een uitlaatklep voor emotionele verwerking tijdens de behandelingen.

€ 39,99 

Ontspanningspakket  'You are bea tea ful'

Een spa-geschenkmand met luxe badproducten kan troost bieden door het aanmoedigen van ontspanning en zelfverwennerij.

€ 24,99 

BIG HUG cadeaupakketje

Een zelf samengesteld troostpakket met kleine attenties kan troost bieden door het tonen van zorg en aandacht voor het welzijn van de rouwende persoon.

€ 23,49 

Aromatherapie geurkaarsen

Een geurige kaars met een speciale boodschap kan troost bieden door een rustgevende sfeer te scheppen en een zachte herinnering aan de overledene te verspreiden.

€ 18,95 

Zaadbommetjes cadeau

Een plantje of bloemzaadjes om te planten ter nagedachtenis kan troost bieden door het symboliseren van leven, groei en het creëren van een blijvende herinnering aan de overledene.

€ 21,99 

Notitieboekje/Dagboek

Een klein notitieboekje voor het opschrijven van gedachten kan troost bieden door het bieden van een uitlaatklep voor emoties en reflectie.

€ 19,99 

Doosje gevuld met Roosjes

Als je iemand sterkte wilt wensen, dan is het rozentaartje "Sterkte" een prachtig gebaar om te laten zien dat je met die persoon meeleeft. Het rozentaartje bevat 10 witte rozen en zit in een zwart rond doosje van 14 cm breed en 10 cm hoog. Een unieke manier om steun te betuigen aan iemand.

€ 19,99 

Rituals - The Ritual of Karma

 Een ontspannend cadeaupakket van Rituals gevuld met schuimende douchegel, hydraterende bodycrème, mini geurstokjes en The Ritual of Karma geurkaars.

Dit kan een moment van verwennerij bieden, helpen bij het verlichten van spanning en troost bieden door zelfzorg en ontspanning te stimuleren in moeilijke tijden.


Condoleance cadeau sturen  


In jouw directe omgeving is iemand die een dierbare heeft verloren. Je wilt je respect gaan betuigen bij de uitvaart en laten zien dat jij meeleeft. Dat kan op verschillende manieren, iedereen vult dat zelf in Maar jij bent hier niet voor niks op deze pagina gekomen. Jij wilt meer doen dan alleen aanwezig zijn en een hand geven. De oplossing om iemand extra te laten weten dat je met ze meeleeft is een condoleance cadeau geven of versturen.De laatste tijd zijn condoleance geschenken enorm in populariteit gestegen. Vooral omdat bij een verlies van een dierbare het zo moeilijk is de juiste woorden te vinden. Met een cadeau na overlijden kun je zoveel meer emoties laten zien en voelen. Wij hebben voor jou verschillende geschikte cadeautjes bij elkaar gezet zodat jij niet teveel tijd kwijt bent met het zoeken naar een passend condoleance geschenk.


Je kunt hierbij denken aan een gedenksteentje of een gedenkkaars met een persoonlijke boodschap. Maar ook aan een speciaal ingericht ‘altaartje’ bijvoorbeeld. Probeer met je condoleance cadeau jouw gevoelens te laten spreken. Iedereen doet dat op zijn eigen manier, er is geen beste! Kies voor een mooie blijvende herinnering een cadeau als aandenken. De waarde van het cadeau bij condoleance zit niet in de prijs maar juist in het gebaar. Het gevoel wat jij naar de achterblijvers wilt uitdrukken. Dat is wat mensen nodig hebben in dit soort emotionele tijden.


Condoleance Cadeau als aandenken; de herinneringsdoos 


Vind je het moeilijk om bij deze verdrietige gebeurtenis een keuze te maken denk dan zeker eens aan een herinneringsdoos.
Dit is een doos waar jij de eerste herinneringen in doet.  Dit kan een foto zijn van jullie samen. Of je schrijft een kaart met een mooie herinnering die jullie samen hebben gehad.

Je kunt de eerste condoleance cadeautjes hier in doen en de ontvanger zal deze zelf verder vullen met eigen mooie herinneringen.
Deze herinneringsdoos is een mooi cadeau als aandenken.
 Ook lang na de uitvaart en de condoleance bijeenkomst wordt hier steun en kracht uitgehaald. Zo voorkom je ook dat de achterblijvers in een zwart gat vallen.

Iets tastbaars ontvangen van een vriend of vriendin geeft een speciaal gevoel. Het zorgt weer even voor contact met het ‘echte’ leven.
Even een bericht buiten de emotionele bubbel waar veel mensen in terecht komen bij het overlijden of andere tragische gebeurtenis.


Wat schrijf je op de condoleancekaart die je bij het cadeau geeft?


Zoals beloofd geef ik hier nog een aantal ideeën over de tekst die je op een condoleance kaart kunt zetten.
Het is natuurlijk extra speciaal als jij het condoleance geschenk van passende woorden voorziet. Schrijf ze op een stemmige kaart en ze worden nog lang onthouden en gekoesterd.

Wij wensen je veel sterkte en hopen dat wij je geholpen hebben om tot steun te zijn met het vinden van een passend condoleance gift.


Cadeau condoleance via de brievenbus 


Wij van beterschap-cadeau.nl hebben de meest uiteenlopende cadeaus voor jou op een rijtje gezet, van troost engel tot een gedicht. Je hoeft niet verder te zoeken, hier vind je altijd wat voor elke gelegenheid en voor elk verschillend persoon. Alle cadeautjes zijn makkelijk te versturen. Zo kan de ontvanger het condoleance cadeau via de brievenbus ontvangen.
Naast deze geschenken hebben we nog meer cadeautjes op onze website staan om sterkte of beterschap te wensen.


Een condoleance cadeau krijgen geeft veel afleiding in moeilijke tijden. Een cadeau weggeven geeft de hoogste graad van voldoening.

Want weet dat jouw attentie altijd erg op prijs gesteld wordt.

Slotgedachten

Het geven van een condoleance adeau bij overlijden kan helpen om steun en comfort te bieden aan iemand die een dierbare verloren heeft. Er zijn verschillende soorten troost cadeaus die je kunt overwegen, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en behoeften van de ontvanger.


Een condoleance cadeau via de brievenbus is een eenvoudige en praktische optie die je aan een nabestaande kunt sturen. Dit soort cadeau kan bijvoorbeeld bestaan uit een kaart, een klein aandenken of een persoonlijke boodschap. Het is een subtiele manier om je steun te betuigen en tegelijkertijd de nabestaande iets tastbaars te geven om troost uit te putten.


Als je op zoek bent naar een speciaal troost geschenk, zijn er veel mogelijkheden. Zo kan je denken aan een kado zoals een gedenksieraad, een fotoalbum met herinneringen, of een persoonlijke herinneringskaars. Dit soort geschenken kunnen een blijvende bron van troost bieden en helpen bij het koesteren van mooie herinneringen.


Er zijn ook kleine condoleance kadootjes die je bijvoorbeeld kunt toevoegen aan een groter geschenk of los kunt geven. Denk hierbij aan een troostgedicht, een klein symbool om energie en kracht uit te putten, of een speciaal muzieknummer om te beluisteren. Dit soort details kunnen een grote impact hebben en zorgen voor een extra vleugje comfort en steun.


Om het perfecte cadeau als troost te vinden, is het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de ontvanger. Stel jezelf daarbij vragen zoals: wat zou hun dag een beetje opfleuren? Wat zou hen helpen om ontspanning en rust te vinden? Probeer om iets te vinden dat aansluit bij hun persoonlijkheid en wat hen echt troost kan bieden.


Met een troost cadeautje laat je zien dat je aan de nabestaande denkt en dat je er bent om hun te steunen. Het hoeft niet groot of ingewikkeld te zijn, maar het kiezen van een passend geschenk kan een belangrijke rol spelen in het rouwproces. Door aandacht en zorg te besteden aan het kiezen van het perfecte cadeau voor troost, laat je zien dat je om de persoon geeft en wil helpen in deze moeilijke tijd.

Condoleance cadeautjes