Steuntje in de rug cadeau

Vind hier jouw cadeau om steun te geven 


Het is altijd goed om iemand waar je om geeft en waar het even niet zo goed mee gaat te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Een cadeau steuntje in de rug geven in een moeilijke tijd is een goed idee. Wij hebben hier verschillende ideeën voor een cadeau voor iemand die het moeilijk heeft. We hebben een verzameling gemaakt met steun cadeautjes, om iemand te helpen gedurende een moeilijke tijd.


Hier krijg je cadeau inspiratie om iemand op te peppen. Jij tovert een glimlach op iemands gezicht als hij/zij dit speciale kadootje ontvangt. Zo laat je merken dat je om ze geeft, ook in mindere goede tijden.

Cadeautje voor iemand in moeilijke tijden

A little light to let you know I’m thinking of you.

Laat met dit kleine gebaar weten dat je meeleeft en aan ze denkt

Positiviti tea pakket 

Een thee geschenkpakket dat jij zelf samen kunt stellen een leuke beker met de tekst Have a cup of positiviti tea erbij  

Kaars met de tekst You Rock

Met deze geurkaars geef je een mooi, lief lichtpuntje cadeau  

Je bent geweldig 365 dagen

Elk jaar opnieuw te gebruiken om je eraan te herinneren om het leven iedere dag te vieren

Happy Smiles Candy Wrap

Met deze heerlijk vrolijke verpakte Pates des Fruits snoepjes geef je een echt gezellig cadeautje

Sending you a little love from me

Met deze Geurkaars van Flame stuur jij iemand heel veel liefde toe 

Bloomlove

Ik leef met je mee

Dit opvrolijken cadeau geef je aan je zieke vriendin gewoon door de brievenbus. Mooi  vaasje met gipskruid 

Box Brownies Mini’s vind iedereen lekker

Cadeautje voor iemand die het moeilijk heeft, doos gevuld met een heerlijke mix van brownies en een lief kaartje erbij  

Airplant hangend in zee-egel super trendy

Airplantje met flexibele gekrulde langwerpige blaadjes die als een ketting aan elkaar groeien en wel 2 meter lang kunnen worden

Hang in there

 Met de vrolijke gekleurde bloemzaden van Blossombs creëer je een ware bloemenzee en voedselparadijs voor bijen en vlinders

Hele dikke knuffel

Een leuk snoepdoosje dat je zelf kunt vullen met verschillende snoepjes en bepaal zelf een lieve tekst met een persoonlijke boodschap

Verras met deze lieve E.T. knuffel laat weten dat je aan ze denkt

Kop Op!

Een handgemaakt houten frame met een glazen reageerbuisje gevuld met Kop op! groeipapier met daarin heel veel bloemige blijmakers

Ik wens jou.....

Een lief cadeautje te versturen met een speciale wens boon, de tekst in de boon op de eerste blaadjes van de plant zal blijven staan 

Denk aan jou kaarsje

Met dit originele cadeautje geef je een extra lichtpuntje aan diegene die het kan gebruiken je laat weten dat je aan ze denkt, dat is altijd fijn.

Citrien edelsteen hanger  

Een prachtige handgemaakte hanger met een grote edelsteen in verschillende kleuren verkrijgbaar

LICHTPLANTJE

Voor iedereen die wel een lichtpuntje kan gebruiken

Edelsteen Armband

Een prachtige handgemaakte edelsteen armband met alleen de mooiste stukken edelsteen

Zelf je cadeaupakketje samenstellen

Verras met een ontspanningspakket en stel het zelf samen  

Wil jij iemand een  ontspanningsmoment geven dan is dit het ideale beterschap pakket jij stelt het pakket helemaal zelf samen

Thee beterschapspakket

´Have a cup of positiviti-tea´ 

Maak de zieke een beetje blijer en stel een mooi theepakket samen dat is verpakt in een mooie cadeaudoos en via de brievenbus te ontvangen 

´Feeling Down´ stel zelf een chocolade pakket samen

Verras iemand met een zelf samengestelde chocolade box jij bepaald zelf met welke heerlijke chocolade de box gevuld moet worden

 Steuntje in de rug cadeau man

Authentieke Murchunga Mondharp

De murchunga is een instrument met één toonhoogte, maar de speler kan de mooiste melodieën en boventonen maken door de vorm van zijn mond en de luchtstroom te veranderen

Heren edelsteen Armband Turkoois

Turkoois wordt ook wel de Heer van de (half)edelstenen genoemd. De kleuren variëren van appelgroen tot diep hemelsblauw, turkoois brengt vertroosting en welzijn en werkt vitaliserend

Spiritueel handgemaakt Notitieboekje

Super bijzonder en Ideaal om bijvoorbeeld ideeën in op te schrijven of te gebruiken als (dromen)dagboek je geeft met dit cadeautje zeker iets speciaals aan je vriend, collega of broer

Heerlijk film avondje voor thuis

Genieten van dit Film cadeaupakket 

Duo setje | Blossombs & zaad bolletjes

Gepersonaliseerde Mega Chokotoff met naam en foto

Chocolade hart omdat ik weet dat je daar van houd

 vtwonen
woonbox

Flow magazine
cadeau geven

Super tof extra dik magazine

In de Tijd voor Jezelf Cadeaubox vind je een lekker dik magazine van de makers van Flow en Flair

Brownie chocolade giftbox

The Original brownie ambachtelijk gemaakt met pure chocolade en rijk van smaak en kies zelf waar je Brownie box nog verder uit bestaat

Chocolade hart met bloemen

Een heerlijk handgegoten chocolade hart versiert met vrolijke bloemen net zo leuk als een bloemetje, maar dan door de brievenbus!

Iemand verrassen die gek is op chocolade? Dan zit je hier goed! Stuur samen met een lief kaartje en quote

Nog meer steun cadeautjes 

RITUALS The Ritual of Jing Sleep Serum 

RITUALS The Ritual of Samurai 

RITUALS The Ritual of Jing  

 Zit er ècht niks tussen
zeg het dan met bloemen  

              Iemand een steuntje in rug geven

Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die een zware tijd doormaakt dan vind je op deze pagina genoeg tips voor steun cadeautjes.  

Natuurlijk is een bosje bloemen altijd leuk om te geven of een heerlijke doos ‘je bent goud waard’ van Ferrero Rocher of de overheerlijke Tony Chocolonely chocolade.


Het is natuurlijk veel leuker om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Dit hoeft echt niet veel te kosten, het gaat ten slotte om het gebaar dat je maakt.


Je geeft net wat meer aandacht aan iemand door een kleine attentie te geven of een brievenbus cadeau te verzenden.

Hier vind je heel veel verschillende passende cadeaus. Of het nu gaat om een cadeau om kracht te geven, een cadeau voor de moeilijke tijd waar iemand in zit, een oppepper cadeau of een burn-out geschenk.


              Cadeau steuntje in de rug om iemand echt te steunen

Weet jij dat het wat minder gaat met je broer, zus, buurvrouw of collega.  
Onderneem dan actie en laat weten dat je er voor ze bent. Je geeft iemand echt een steuntje in de rug met een leuk cadeautje?

Iemand opvrolijken met een cadeau, denk hierbij aan een Tony Chocolonely cadeau of een dagje weg cadeau. Het maakt eigenlijk helemaal niet uit als het maar voelt als een steuntje in de rug.


Je bent op zoek naar opkikker cadeautjes. Een leuk, lief oppepper cadeau voor iemand met een burn-out bijvoorbeeld. Een burn-out geschenk kan heel veel betekenen voor iemand die in een moeilijke tijd zit.         


Weet je niet precies wat je moet geven. Daar weten wij alles van vandaar dat we Beterschap-cadeau.nl hebben gemaakt. Zo zie jij in één oog opslag welke categorie voor jou het beste is.


Geen uren surfen op het internet om een passend steuntje in de rug cadeau te vinden. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een depressief iemand dan staat dat er vast ook tussen.


Jij gaat hier zeker een passend opfleuren cadeau vinden voor je broer, zus, vriend(in)of collega.


Zoek je een cadeau voor iemand met een depressie of een burn-out geschenk, een oppepper cadeau? Kijk dan op je gemak op deze pagina waar wij de beste steuntje in de rug cadeaus voor jou hebben verzameld.

Je vindt het op Beterschap-cadeau.nl.

             Een cadeau om iemand te steunen

Je gaat op bezoek bij je familie, beste vriend, kennis, collega of de buurman omdat je weet dat het niet goed gaat. Je wilt natuurlijk niet met lege handen aan komen.

Maar wat is nu een passend cadeau in een moeilijke tijd om aan iemand te geven. Er is natuurlijk genoeg keuze, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Je wilt met wat extra aandacht en zorg een passend cadeau geven om zo je boodschap nog duidelijker over te brengen. Dan is een speciaal cadeau steuntje in de rug super lief.

Op de website beterschap-cadeau.nl maken we het makkelijker om het juiste cadeau te vinden.  Op deze website hebben we zoveel mogelijk cadeau tips bij elkaar gezet, zo kun je de beste cadeau inspiratie opdoen.

Maak een keuze uit één van de cadeaus op beterschap-cadeau.nl en je hebt het snel in huis. Zo kan ook jij je vriend, familielid of collega verrassen met een steuntje in de rug cadeau.

            Cadeau voor iemand die het moeilijk heeft

Het is bekend dat mensen zich vaak geen houding weten te geven tegenover iemand die het even wat moeilijker heeft. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden als iemand depressief is of in een burn-out zit.

Als er al een blijk van medeleven komt dan is dat meestal door een steuntje in de rug in de vorm van een kaartje of bloemetje.

Nou is met dat laatste helemaal niets mis, maar als je wat persoonlijker wilt zijn is een cadeau in moeilijke tijd fijn om te geven en te krijgen. Iemand met een depressie een cadeau of een burn-out geschenk geven kan een extra steuntje in de rug zijn.

Degene om wie het gaat zal zich hier echt beter bij gaan voelen.

Een persoonlijke attentie in de vorm van een tastbaar cadeau wordt altijd zeer gewaardeerd. Wil jij iemand echt een steuntje in de rug geven dan doe je dat met een persoonlijk oppepper cadeau.

Er zijn heel veel leuke attenties te krijgen voor elke gelegenheid, ook voor mensen waar het net even wat minder mee gaat. Of je nu een sterkte cadeau, een verdriet cadeau of een cadeau om iemand te laten weten dat ie goud waard is, op beterschap-cadeau.nl vind je altijd wel iets geschikts.

Wij van beterschap-cadeau.nl hebben de meest uiteenlopende cadeaus voor jou op een rijtje gezet. Je hoeft niet verder te zoeken, hier vind je altijd wat voor elke gelegenheid en elke verschillende persoon.

We hebben de cadeaus verdeeld in verschillende categorieën zoals beterschap cadeau, sterkte cadeau, verdriet cadeau en vriendschap cadeau.

Wil jij iemand laten weten dat hij of zij goud waard is? Kijk dan zeker ook in de categorie Je bent Goud Waard cadeau. In elke categorie vind je cadeaus tot 15 euro, cadeaus tot 25 euro en cadeaus tot 50 euro.

Zo zie je dat er voor elke portemonnee wel een cadeau te vinden is.

Een cadeau krijgen geeft veel plezier, een cadeau weggeven geeft de hoogste graad van voldoening. Zeker als je weet dat jouw attentie erg op prijs gesteld wordt.


                                                  beterschap-cadeau.nl

Geef een leuk cadeau om iemand weer blij te maken

null