Origineel cadeau beterschap

of een beterschap cadeau zelf maken

Direct naar cadeaus 


Beterschap cadeau zelf maken of niet? Wanneer iemand ziek is en (langere) tijd uit de ‘running’ is ga je vanzelfsprekend op bezoek. Iemand die ziek is heeft behoefte aan veel aandacht en zorg. Wil je jouw komst helemaal geslaagd maken dan neem je natuurlijk een leuk beterschap cadeau mee. Voor de meest persoonlijke touch kies je ervoor jouw beterschap cadeau zelf te maken of samen te stellen.

DIY Beterschap cadeautjes 

Bloom & Clay Terra

Een tof DIY cadeau met droogbloemen en klei! Een leuk beterschap cadeau om zelf te maken lekker even 'freubelen' om de dag door te komen

Stel zelf je cadeau pakketje samen

 Verras iemand met een zelf samengestelde thee-, film-, koffiebox vul het zelf maar in

XL kaart met jou  videoboodschap

 Een persoonlijke videokaart is het mooiste gebaar voor ieder moment maar zeker om iemand persoonlijk te bedanken

Chocolade Brownie mix theebox

Kies en geniet van de. 6 meest populaire brownies smaken, vergezeld met een heerlijk kopje zoete rooibos thee

Geef een lekkerste drop cadeaudoosje

Boeket chocolade bloemen

 Met deze luxe boeket bloemen, gevuld met 21 handgemaakte bonbons, ben jij verzekerd van een origineel cadeau! 

Astronauten lamp

Een super leuke DIY tafellamp of tof om op de kinderkamer te zetten geeft mooi licht en kan via de brievenbus bezorgd worden

´Have a cup of positiviti-tea´ 

Stel je thee pakket zelf samen en verras met een origineel theepakket cadeau(tje) en tover weer een glimlach op het gezicht

Grachtenpand lamp 

Een duurzaam cadeau dat je kunt personaliseren met een eigen tekst, waardoor het extra persoonlijk wordt om te geven.

Een blikje liefde

Genieten van de heerlijke combinatie van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en vanille

Thee pakketje  

Een thee geschenkpakket met een zakje van winterse theemelange,  een knusse aardewerken beker en een thee-ei

Hug of You Rock

Met deze geurkaars in de bijzondere uitvoering geef je een mooi lichtpuntje cadeau voor op tafel

 Beterschap Geluk, kracht & Beschermengel

Beterschap voor haar Dove, Nivea en ....

DIY Bloomparty  beterschap

Gepersonaliseerd tegeltje met eigen tekst

Geef een gepersonaliseerd tegeltje om iemand beterschap te wensen

Gepersonaliseerde Friends tegel

Laat je vriend(in) weten dat je straks weer samen een kopje koffie gaat drinken

 Soms zit het mee soms zit het....😃

 De perfecte manier om iemand beterschap te wensen een leuk Delfts blauw tegeltje

   Flip Vase

Flip Vase

 Een leuk cadeau waarmee je iemand enorm verrast met 7 verschillende designs past er altijd wel één bij je humeur

Flip Vase

         Beterschap cadeau zelf maken

Je kunt een beterschap cadeau natuurlijk gewoon kopen. Daarnaast heb je de mogelijkheid jouw beterschap cadeau zelf te maken. Door een beterschap cadeau zelf te maken laat jij zien dat je extra met de zieke begaan bent. Je hebt immers persoonlijke aandacht aan het cadeau besteed. Een beterschap cadeau zelf maken of zelf samenstellen is bovendien nog extra leuk om te doen ook. En denk nou niet dat een cadeau zelf maken erg veel moeite of tijd hoeft te kosten.


Zelfs een eenvoudig beterschap bloemetje kun je helemaal zelf maken of naar eigen wens laten samenstellen. Door veel van je gevoel hierin te leggen geef je de zieke een gepersonaliseerd beterschap cadeau. Maak hierbij gebruik van de favoriete bloemen van de zieke, alleen jij weet welke dat zijn. Er is dus echt niet veel fantasie nodig om een beterschap cadeau zelf te maken.


Zo kun je er ook voor kiezen om een fruitmand zelf te maken of zelf samen te stellen. Jij weet immers het beste welk fruit jouw dierbare het lekkerst vind. Het is tenslotte zonde om veel geld uit te geven aan mango en ananas als de zieke daar van gruwelt. Beter kun je dan wat minder uitgeven door bijvoorbeeld wel de favoriete appels en peren in de fruitmand op te nemen.  

           Betaalbare beterschap cadeaus

Een beterschap cadeau zelf maken hoeft niet veel geld te kosten. Op Pinterest vind je tal van voorbeelden van betaalbare beterschap cadeaus om zelf te maken.

Door wat tijd vrij te maken en jouw creativiteit aan te wenden lukt het ook jou om zelf een beterschap cadeau te maken. Schrijf er nog eens een welgemeende beterschap wens bij en je kunt niet meer stuk bij de zieke.


Ben jij zelf niet zo handig en/of creatief maar wil je de zieke juist iets zelf laten maken dan kan dat ook. Iemand die langere tijd ziek is gaat zich op den duur vervelen.

Dan is het goed om wat afleiding te hebben bijvoorbeeld in de vorm van een legpuzzel of een andere knutselwerkje. Een knutselpakket als beterschap cadeau om zelf te maken kan dan heel erg leuk zijn.


Ook de eerder genoemde legpuzzel is een goede afleiding voor een ziek persoon. De tijd zal voorbij vliegen als de zieke intensief bezig is met zijn of haar legpuzzel.

Jij weet vast wel met welke afbeelding de zieke graag aan de slag gaat. Misschien wel zo’n humoristische puzzel van Jan van Haasteren?

Je blijft altijd weer nieuwe dingen ontdekken op deze leuke legpuzzels. Legpuzzels van Jan van Haasteren zijn erg leuk als beterschap cadeau om zelf te maken. 

Ken je webshop kaartje2go vast wel

null