Beterschap wensen zakelijk

Beterschap wensen met zakelijk karakter - Er bestaat een groot verschil in iemand beterschap wensen die je alleen zakelijk kent of met iemand met wie je een privé relatie hebt. Vaak is de afstand tussen jou en je collega toch groter dan die met vrienden of familie. Ondanks het feit dat je met die zakelijke relatie, zoals een collega, vaak meer tijd doorbrengt is er een bepaalde afstand. Met een goede beterschapswens zakelijk ga jij die afstand echter makkelijk overbruggen. 

Leuke beterschaps wenskaart van

null

Beterschap wensen namens bedrijf

Verras met een Relax pakket daar wordt je blij van

Wil jij iemand een  ontspanningsmoment geven dan is dit het ideale cadeaupakket jij stelt het pakket helemaal zelf samen Super leuk toch

Thee pakket

´Have a cup of positiviti-tea´ 

Maak de ontvanger blij en stel een mooi theepakket samen dat is verpakt in een mooie cadeaudoos en via de brievenbus geleverd wordt

´Feeling Down´ stel zelf een chocolade pakket samen

Verras de ontvanger met een zelf samengestelde chocolade box jij bepaalt zelf met welke heerlijke chocolade de box gevuld wordt en super origineel

Of één van deze cadeau ideeën  

Bloemen en chocolade bonbon box

Een luxe giftbox in de vorm van een boeket bloemen, gevuld met 21 heerlijke handgemaakte bonbons. Met een leuke kaart erbij is jouw beterschap cadeau compleet!
Vandaag besteld - morgen bezorgd. 

Silky Twist

Het paradepaardje onder de cadeaus! Dit Silky Twist boeket bevat een combinatie van droogbloemen en zijden bloemen: dé aanwinst voor ieder interieur. Een duurzame verrassing, want dit boeket verwelkt niet. 

Box mini Brownies theebox

Bij deze brownies hoort natuurlijk een lekker bakje.  Geniet van de 6 meest populaire brownies smaken, vergezeld met een heerlijk kopje zoete rooibos thee erbij!

Mega Côte d'Or reep met naam en foto

Deze mega XL verpakking bevat 5 chocoladerepen in verschillende smaken. Zo kan iedereen genieten van de smaken melk, puur en melk met stukjes hazelnoot.

Blossombs - Bloemen zaadbommetjes gepersonaliseerd met foto en bedrijfslogo
Eenvoudig en snel

Persoonlijke videoboodschap van het hele team als het even niet zo goed gaat met een collega weer eens iets anders

Zakelijke Beterschapswens 

Is een collega ziek dan is het lastig om op een goede manier beterschap te wensen. Jouw zorg en steun overbrengen is vaak moeilijk, zeker als je slechts een zakelijke relatie hebt met diegene. 


Als iemand met wie je werkt ziek is is het erg belangrijk om je steun uit te spreken. Door je zieke collega te laten weten dat je aan hem of haar denkt bespoedig je het herstel. 


Je hoort helaas nog al te vaak dat iemand die ziek is steun vanuit het bedrijf of de collega’s mist. Het blijft vanuit die hoek vaak opvallend stil, uit het oog uit het hart? Ben ik alleen belangrijk als ik op mijn werkplek zit?


Een medewerker beterschap wensen namens het bedrijf en de collega’s zorgt ervoor dat de zieke zich gewaardeerd voelt. Als een klein beterschapscadeau hier toe kan bijdragen dan doe je dat toch zeker?!   

Beterschap wensen bij ziekte aan collega

Een kaartje sturen is een van de eenvoudigste manieren om je beterschapswensen aan je collega kenbaar te maken. Je hoeft niet eens de deur uit voor het sturen van je beterschapskaart, gewoon online regelen! 


Door jouw gedachten en je medeleven via de kaart uit te spreken, gaat je zieke collega zich al snel een stuk beter voelen. Beterschapskaarten zijn een gemakkelijke manier om jouw zorg en bezorgdheid aan je collega te tonen vanuit het comfort van je eigen kantoor. 


Er bestaat een grote verscheidenheid aan ontwerpen die kunnen worden aangepast aan de interesses van de ontvanger. Stuur zelfs een gepersonaliseerde beterschap kaart met een bedrukte foto en een paar persoonlijke steunbetuigingen. 


Door een Beterschapskaart te sturen, maak jij hun herstelperiode draaglijker. Tegelijkertijd laat je de zieke collega’s weten dat er aan hen gedacht wordt in deze moeilijke tijd, erg belangrijk voor een vlotte terugkeer op de werkvloer.

Beterschap zakelijk maar toch persoonlijk

Als je een goede werkrelatie hebt en je collega nog meer steun wilt geven, overweeg dan om een klein cadeautje te sturen. Elk beterschap cadeau is goed, of het nu gaat om een chocolade beterschap cadeau, een warme sjaal of een mooi boeket beterschap bloemen.


Al deze attente geschenken geven jouw beterschapswensen een persoonlijk tintje. Elk extra gebaar zal verder aantonen hoeveel jij om iemands welzijn geeft. Zo kun je iemand zakelijk beterschap wensen en toch persoonlijk zijn!


Als je ervoor kiest om een cadeau te geven, zorg er dan voor dat het iets is dat je relatie weerspiegelt en laat zien hoeveel je om elkaar geeft. Weet jij dat je collega graag thrillers leest geef dan bijvoorbeeld een spannend boek cadeau.


Grappige cadeaus zijn ook vaak erg succesvol, zoals een beterschap kaart met humor of t-shirts met grappige wensen om snel beter te worden. Welk cadeau je ook kiest, je zakelijke beterschapswens zal met veel plezier in ontvangst worden genomen en nog heel lang gekoesterd worden!

Beterschap wensen namens bedrijf en collega’s 

Als je een zieke collega namens de hele afdeling beterschap wilt wensen is een beterschap cadeau pakket een goed idee. Je legt samen geld uit om een groot aantal leuke beterschap cadeautjes in 1 pakket te geven.


Stel je maar eens voor hoe leuk dat voor jullie zieke collega is! Een groot cadeau pakket met allemaal leuke originele beterschap cadeautjes! WoW, daar wordt je toch snel weer beter van. Als je weet dat je door je collega’s gewaardeerd wordt wil je snel weer in hun midden zijn.


Je kunt ervoor kiezen om het beterschap cadeau pakket zelf samen te stellen wat het heel persoonlijk maakt. Ook kun je bij verschillende webshops terecht om een cadeau pakket kant en klaar te laten bezorgen.


Zo zijn er troost cadeau pakketten met lekkere theesoorten maar ook luxe cosmetische verwensets van bijvoorbeeld Rituals. Lekker even ontspannen met kruidenthee en een geurkaars na een verkwikkend badritueel.

 

Zakelijk beterschap wensen met een boeket bloemen

Een lieve manier om iemand tijdens ziekte te laten weten dat hij of zij niet vergeten word is door een mooi boeket bloemen te sturen. Bloemen zijn bij uitstek geschikt om jouw collega zakelijk beterschap te wensen. Je kunt het boeket bloemen personaliseren door er een leuk kaartje aan toe te voegen.


Voor originele bloemen cadeaus moet je bij Bloompost zijn. Zij hebben de klassieke beterschap bloemen naar een next level getild. Bloompost laat zien dat er zoveel meer kan met bloemen. Of dat nu om een brievenbus boeket met zijden bloemen gaat of de Bloomring Pink DIY. 

Zakelijk beterschap wensen met een boeket bloemen

Een lieve manier om iemand tijdens ziekte te laten weten dat hij of zij niet vergeten word is door een mooi boeket bloemen te sturen. Bloemen zijn bij uitstek geschikt om jouw collega zakelijk beterschap te wensen. Je kunt het boeket bloemen personaliseren door er een leuk kaartje aan toe te voegen.


Voor originele bloemen cadeaus moet je bij Bloompost zijn. Zij hebben de klassieke beterschap bloemen naar een next level getild. Bloompost laat zien dat er zoveel meer kan met bloemen. Of dat nu om een brievenbus boeket met zijden bloemen gaat of de Bloomring Pink DIY. 

Beterschap zakelijk 

Beterschap cadeaus zullen jouw collega niet alleen een steuntje in de rug geven, jouw gebaar laat ook zien dat je de tijd neemt om te laten zien hoeveel hij of zij voor jou betekend. 


Als je ervoor kiest om de zakelijke beterschapswens via de brievenbus te laten bezorgen kan een gepersonaliseerde kaart worden meegestuurd. Door op deze kaart een persoonlijke wens uit te spreken breng je de boodschap goed over.  


Als je de ontvanger goed genoeg kent, voeg dan een paar favoriete items toe aan het beterschap cadeau of boeket om het nog persoonlijker te maken. Door dit te doen laat je zien dat je om hen geeft en wens jij hen het allerbeste bij hun herstel toe.


                                       beterschap-cadeau.nl

 Zeg het met bloemen per post