Cadeau na operatie geven

Hier vind jij een leuk cadeautje om te sturen


Wat geef ik iemand cadeau na een operatie?  Zoek je een leuk cadeau na operatie dan moet je hier zeker verder kijken.

Een cadeau na een operatie zorgt voor een sneller herstel van de zieke. Met een leuk cadeau na operatie zorg je voor afleiding en je geeft gelijk aandacht aan de herstellende persoon. Ook een cadeau voor iemand die revalideert is een leuk idee.


Maar wat is een origineel cadeau na operatie voor een man? Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met mensen die een operatie hebben ondergaan. Ook wij hebben dit aan de hand gehad. Als eerste denk je dan aan een bos bloemen om te geven als cadeau na een operatie.


Bloemen zijn natuurlijk altijd goed als cadeau na een operatie, maar erg origineel vinden wij ze niet! We gingen dus op zoek naar een echt origineel cadeau na operatie. Een cadeautje wat je kunt sturen naar het ziekenhuis of gewoon zelf kunt afgeven.


Zakje geluk met hart en lieveheersbeestje 

 Knuffel & kus door de brievenbus

Klavertje vier voor een beetje geluk

Een opkikker speciaal voor jou

All you need is love A hug and tea in A mug

Zakje steun, sodaliet geeft kracht en troost  

Tony Chocolonely dat is altijd goed

Een lief zorgenpopje de legende hierover weten?

 Stuur een zakje kracht via de post

De edelsteen sodaliet geeft kracht en troost 

 For someone special geurkaars

Heerlijk thee pakket met chocolade en kaartje

Rituals Homme Beterschap man na operatie geschenk

The Ritual of Karma vol positivietijd en vriendlijkeheid

The Ritual of Ayurveda leuk brievenbus cadeautje om te sturen

  Beterschap cadeautje per post sturen 

Brievenbus bloemen per post

Deze sneeuwwitte, stervormige bloempjes worden verpakt in een prachtig brievenbus cadeau. Een fris boeket waar de ontvanger extra lang van kan genieten! 

Cadeau per post na operatie

Verras met deze vrolijke bos bloemen om iemand sterkte te wensen.  Online bloemen versturen was nog nooit zo makkelijk!

               Waar kan ik een cadeau voor na een operatie kopen?

De grote vraag is dan natuurlijk waar vind je een origineel cadeau na operatie? Het antwoord is simpel; op beterschap-cadeau.nl vind je altijd een origineel cadeau om iemand te steunen.

Ook wij kwamen erachter dat het best moeilijk is een geschikt cadeau na operatie te vinden en gingen dus voor jou op zoek. We hebben een leuke selectie cadeaus na operatie hier voor jou gevonden.

Met een leuk kado na operatie kun je wat steun geven en de zieke een hart onder de riem steken.

Of je nu een kant en klaar beterschap cadeau wilt sturen of je wilt een beterschap pakket zelf samenstellen. Op deze pagina vind je de beterschap man na operatie cadeaus.

Welk cadeau je na een operatie geeft hangt af van veel verschillende factoren. Uiteraard speelt het soort operatie een grote rol bij het kiezen van een passend cadeau.

Is jouw man aan bed gekluisterd of is hij al lekker snel op de been na de operatie? Of wil je een cadeautje sturen naar het ziekenhuis? Je vind hier altijd een origineel cadeau voor na een operatie.

             Geef een origineel cadeau na operatie

Een origineel cadeau na operatie voor een man die lang in bed moet blijven is een boek in gesproken of geschreven vorm.


De laatste tijd worden vooral luisterboeken vaak gegeven als cadeau na een operatie. Lekker relaxed in bed liggen met je ogen dicht en verdwaald raken in een mooi verhaal.


Ikzelf kan me geen mooier cadeau na een operatie voorstellen. Is rechtop in bed zitten geen probleem dan is een ander origineel cadeau na operatie een tijdschriften pakket, lekker lang bladeren en lezen geeft veel afleiding.


Houd de persoon van puzzelen dan is een abonnement op de puzzelboekjes van Denksport zeker ook een leuk cadeau na operatie.

             Kado na operatie, Rituals douchegel!

Maak de bedlegerigheid wat aangenamer met een lekkere flanellen pyjama of zijden kamerjas bijvoorbeeld.  Luxe, comfortabele nachtkleding is natuurlijk heel erg fijn als je veel in bed moet verblijven.

Kan de patiënt alweer zelf naar de badkamer dan is een verkwikkende douchegel of bodylotion van Rituals ook een heerlijk cadeau na operatie.

Een extra luxe scheerset en baardverzorgingspakket is ook een fijn cadeau na operatie voor een man. Kijk voor deze laatste twee maar eens op onze speciale Rituals aanbiedingen!


Mag je wel uit bed maar moet je je nog rustig houden dan is een cursus kunstschilderen een goed cadeau na operatie. Lekker aan tafel schetsen en creatief bezig zijn is goed voor je geest en geeft veel afleiding na een operatie.

Een ander leuk cadeau na operatie voor een man is zo’n humoristische legpuzzel van Jan van Haasteren! Dit houd de zieke man uren zoet en zorgt zeker voor een glimlach op het gezicht. Met een dergelijke puzzel iemand opvrolijken is een cadeau op zich!

            Cadeau voor revalidatie

Als iemand na een operatie lang moet werken aan zijn herstel zoek je vast een passend cadeau voor revalidatie.


Zo’n revalidatie kan soms veel vergen van een ziek persoon. Ook als je zoekt naar een cadeau voor iemand die revalideert ben je bij ons dus aan het goede adres.


Of dat nou voor een cadeau na een knieoperatie is of voor welke andere operatie dan ook.

Als jij hier geen passend cadeau voor na een operatie vind kijk dan zeker ook eens naar de andere rubrieken op onze website.


Tenslotte is elk beterschap cadeau sturen een mooi gebaar naar een zieke.


Of deze nu wel of geen operatie heeft ondergaan maakt dan ook niet zo veel uit. Ook een hart onder de riem cadeau of een steuntje in de rug cadeau zal zeer zeker gewaardeerd worden! 


                         beterschap-cadeau.nl

 Een kleurrijke verrassing om iemand sterkte te wensen na een operatie.
Zeg het met bloemen per post