Sammie de baby die stil maar in liefde werd geboren
Ien
0 min

Sammie De baby die stil, maar in liefde werd geboren van Annemarie van Bokhoven

0 min

In het prentenboek Sammie De baby die stil, maar in liefde werd geboren van Annemarie van Bokhoven, met prachtige illustraties van Astrid Husman, wordt het verhaal verteld van een liefdevol en gelukkig gezin: mama Lotte, papa Freek en hun kinderen Fem en Guus.


Dit gezin ervaart zowel vreugdevolle als diep verdrietige momenten.


Het verhaal begint met de aankondiging van de zwangerschap van mama Lotte.

De blijdschap is voelbaar in het hele gezin. De zwangerschap verloopt voorspoedig en de baby, Sammie, wordt al omringd door liefde en warmte nog voordat ze geboren is. Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de komst van de nieuwe aanwinst.


Echter, wanneer het gezin geconfronteerd wordt met een hartverscheurende mededeling, verandert het geluk plotseling in diep verdriet.


Samen proberen ze dit immense verdriet te verwerken en te doorstaan. Sammie wordt in stilte geboren, maar haar aanwezigheid weeft zich liefdevol doorheen alle harten en laat een onuitwisbare indruk achter.


Dit ontroerende verhaal kan anderen helpen bij het verwerken van vergelijkbaar verdriet en laat zien hoe liefde en steun binnen een gezin troost kunnen bieden in moeilijke tijden.Je kunt het prentenboek bestellen bij Bol.com >>

Reacties
Categorieën