brievenbus cadeau bezorgen
Ien
4 min

Beterschap cadeau bezorgen

4 min

Een beterschap cadeau bezorgen is voor mij de beste manier om mijn goede vriend op afstand beterschap te wensen.

Kort geleden kreeg ik te horen dat mijn beste vriend ziek in bed lag.  Omdat wij erg ver uit elkaar wonen is het voor mij niet zo gemakkelijk om even langs te gaan, wat ik wel het liefst zou doen natuurlijk. 

Toch wilde ik hem graag laten weten dat ik aan hem denk en hem een snel herstel toe wens. Hoe kan ik dat doen zonder dat ik ‘gewoon’ maar weer een kaartje of een Whatsappje stuur?

Na even ‘Googelen’ kwam ik al snel op het idee om een beterschap cadeau te bezorgen.

Door een beterschap cadeau te bezorgen laat ik mijn zieke vriend weten dat ik ondanks de afstand aan hem denk en hem een steuntje in de rug wil geven.

  Leuke Beterschap Cadeautjes   ➢➣

Beterschap cadeau per post

Zo gezegd, zo gedaan!

Ik ga een beterschap cadeau bezorgen bij mijn zieke vriend! Het gemak van webwinkels en online bezorgdiensten is dat je je huis niet meer uit hoeft om iemand een beterschap cadeau te bezorgen.

Mijn beterschap cadeau per post bezorgen kan via PostNL of bijvoorbeeld via de koeriersdienst van DHL.

Een beterschap gift bezorgen kan vanuit alle hoeken van de wereld en op elk gewenst tijdstip. Daarom is een beterschap geschenk bezorgen tegenwoordig ook razend populair.

Ik kom er al snel achter dat er in alle prijsklassen beterschap cadeaus te vinden zijn. Een beterschap cadeau per post bezorgen hoeft dus niet duur te zijn.

Uiteindelijk zit het hem ook niet in de geldelijke waarde van het cadeau maar veeleer in de attentiewaarde. Met een beterschap cadeau laat ik hem merken dat ik van hem houd en me zorgen om hem maak.

Beterschap cadeau aan huis

Maar wat stuur je iemand als beterschap cadeau? Welk beterschap cadeau voor welke persoon?

Dat is natuurlijk heel persoonlijk en afhankelijk van enkele factoren. Uiteraard staat de zieke persoon in kwestie centraal.

Belangrijk bij een beterschap cadeau aan huis bezorgen is ook de aard van de ziekte. Gaat het om een eenvoudig griepje of is het wel wat serieuzer?

Als iemand ziek thuis is maar wel de deur uit kan is een lekker warme sjaal misschien een goed idee. Is jouw zieke vriend of vriendin aan bed gekluisterd dan is een comfortabele pyjama of kamerjas vast een fijn beterschap cadeau aan huis.

Waar je je zieke vriend of je zieke vriendin echt blij mee maakt weet jij natuurlijk het beste. Je kent hem of haar tenslotte persoonlijk.

Het is natuurlijk ook het leukste als het beterschap cadeau is afgestemd op de persoonlijke wensen van jouw zieke vriend of vriendin.


Als hij of zij heel graag leest is een goed boek natuurlijk een prima beterschap cadeau aan huis. Ik vind het zelf ook heerlijk om met een goed boek in bed te kruipen.

Ik vind altijd veel afleiding als ik lees. Ook mijn vriend is een echte lezer dus ik ga maar voor een goed boek denk ik. 

Ik heb gekozen voor een boek van de Zweedse schrijfster Camilla Lackberg als beterschap cadeau aan huis voor mijn vriend. Ik weet dat hij van Scandinavische thrillers houd dus daar scoor ik heel goed mee.

Om hem tijdens het lezen nog wat extra te bieden heb ik er ook maar een paar repen chocolade van Tony Chocolonely bij cadeau gedaan.

Ik heb de boeken en de Tony Chocolonely chocolade besteld via ‘de webwinkel van ons allemaal’ Bol.com.

Het bestellen en betalen bij bol.com gaat heel gemakkelijk en het is 1 van de meest betrouwbare en populairste webwinkels in Nederland.

Een beterschap cadeau bezorgen via bol.com doe je met enkele muisklikken. 

Beterschap bezorgen

Uit eigen ervaring zal ik je hier nog enkele tips geven die belangrijk zijn om iemand beterschap te bezorgen. Je wilt tenslotte dat jouw beterschap cadeau goed ontvangen wordt.

Beterschap bezorgen is niet moeilijk maar er zijn wel wat punten waar je op moet letten.

Tip 1

Kies voor een betrouwbare webshop! Er zijn heel veel webshops actief op internet en de kwaliteit en de betrouwbaarheid kan nog al eens uiteenlopen.

Wil jij dat jouw beterschap cadeau bezorgen een succes wordt kies dan voor een betrouwbare webshop. 

Doe je onderzoek en kijk bijvoorbeeld naar de ervaringen en beoordelingen van de klanten van de webshop. Een goede website hiervoor is bijvoorbeeld Trustpilot en ook Google geeft veel recensies van webshops.

De meest betrouwbare webshop van Nederland in mijn ogen is bol.com


Tip 2

Kies voor een webshop met een webwinkel keurmerk! In Nederland kennen we eigenlijk 3 verschillende keurmerken voor webshops. De meest bekende en vertrouwde is Thuiswinkel, gevolgd door Webshop Keurmerk en Webwinkelkeur. 

Thuiswinkel biedt jou als consument de beste voorwaarden alhoewel ook zij niet 100% zekerheid bieden dat je met een betrouwbare webshop van doen hebt.

De keurmerken worden helaas ook door malafide webshops onterecht gebruikt en misbruikt!
Let dus altijd zelf goed op!

Tip3

Bestel op tijd en laat jouw beterschap cadeau bezorgen op het door jou gewenste tijdstip! Veel webshops beloven dat als je vandaag voor 18.00 uur besteld het product al de volgende dag wordt geleverd.

Dit is veeleer een marketing truc dan een belofte. In veel van de gevallen wordt hieraan niet voldaan. Zorg dus dat je op tijd besteld en houd rekening met enkele dagen leveringstijd.

Tip 4


Kies voor een bij de persoon en de omstandigheden passend beterschap cadeau!


Een grote doos bonbons als beterschap cadeau bezorgen bij iemand die net is geconfronteerd met diabetes is natuurlijk niet zo handig. Houdt vooral rekening met de persoonlijke wensen, behoeftes, smaak, hobby’s  en voorkeuren van de zieke persoon.

Tip 5

De verpakking van het beterschap cadeau! De eerste indruk is belangrijk voor de totale beleving. Zorg er dus voor dat jouw beterschap cadeau bezorgd wordt in een leuke verpakking.

Niet alleen moet de verpakking origineel zijn maar natuurlijk ook geschikt om jouw beterschap cadeau veilig en onbeschadigd te kunnen laten bezorgen. 

Ons advies


Een beterschap cadeau bezorgen is een heel originele manier om iemand beterschap te wensen.


Op deze website vind je veel tips en ideeën voor leuke beterschap cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in verschillende categorieën.

Zo vind je hier bijvoorbeeld hart onder de riem cadeau, steuntje in de rug cadeau, beterschap cadeau voor na een operatie en niet te vergeten de beterschap cadeaus van Rituals

Al deze categorieën lenen zich uitstekend om als beterschap cadeau te laten bezorgen. Bezorg ook jouw zieke vriend(in), zieke moeder of zieke vader een welkome afleiding door ze een beterschap cadeau te bezorgen.Reacties
Categorieën