Top 10 meest gekozen Beterschapscadeautjes

Een kleinigheidje met grote wensen voor snel herstel


Wanneer iemand zich niet op zijn best voelt, is een klein gebaar vaak al genoeg om een glimlach op het gezicht te toveren.
De Top 10 meest gekozen Beterschapscadeautjes zijn een mix van comfort, zorgzaamheid en persoonlijke aandacht.

Een teken van aandacht om je op te fleuren tijdens je herstel

€ 13,99 

1. Veel Liefs

Een hartverwarmend geschenk. Mag de thee je verwarmen, de kaars je dagen verlichten en de roos je opbeuren. Veel liefde en steun toegewenst.

v.a. € 14,99

2. Filmpakket; Even wat afleiding

Een gezellige filmavond thuis kan niet alleen zorgen voor vermaak en ontspanning, maar biedt ook een warm en knus gevoel tijdens rustige momenten.

v.a. € 17,99 

3. Fruitdoosje, mand of schaal

Fris, fruitig en vol goede wensen; een mand vol natuurlijke geneeskracht. 

v.a. € 15,99

4. Theepakket zelf samenstellen 

Een kopje thee is als een knuffel voor de ziel, het geeft troost en warmte. Het kalmerende gevoel en lekkere smaken zorgen voor een geruststellende ervaring die zowel het lichaam als het hart verwarmt.

€ 17,99

5. Lichtplantje voor een lichtpuntje 

Een schattig lichtplantje brengt niet alleen sfeer en warmte in je ruimte, maar herinnert je ook elke dag aan de liefdevolle steun van anderen.
€ 19,99 

6. Doosje gevuld met Roosjes

Een rozentaartje is een lief gebaar om iemand beterschap of sterkte te wensen en te tonen dat je met ze meeleeft. Het is een speciale manier om steun te bieden.

€ 24,99 

7. BIG HUG cadeaupakketje

Wil je iemand een speciaal moment van ontspanning cadeau doen? Kies dan voor een zorgvuldig samengesteld ontspanningspakket dat past bij elke gelegenheid.

€ 15,12 

8. RITUALS of Jing - Trial Set

De trial set van The Ritual of Jing is een goede kennismaking met de producten van Rituals. Het is een leuk cadeau met drie ontspannende producten: doucheschuim, bodycrème en een natuurlijke bodyscrub.

€ 9,99

9. Bos 'Brievenbus' Tulpen

Stuur deze roze tulpen naar iemand speciaal. Ze symboliseren schoonheid, elegantie en geluk.
€ 16,99 

10. Zen Momentje

Deze ambervlokjes zijn handgemaakt en komen uit Marokko. Ze zijn erg populair als huisparfum. Rasp wat van het blokje op een schaaltje voor een warme oosterse geur in huis. Geniet van de heerlijke geur in elke kamer.


Een persoonlijk kaartje met opbeurende woorden doet wonderen, net als een boek vol positieve verhalen of puzzels om de geest af te leiden. Voor wie de kracht van natuur op waarde schat, zijn er de luchtzuiverende kamerplanten of bloeiende boeketten die kleur brengen in elke kamer.


Comfort food in de vorm van zelfgemaakte soep of een fruitmand vol vitamines biedt zowel troost als voeding, terwijl gepersonaliseerde cadeautjes met foto of mooie spreuk een dagelijkse herinnering zijn aan de steun en liefde van dierbaren.


Luxe badproducten om te ontspannen en verzachtende aromatherapiekaarsen maken de lijst compleet, waarmee elk beterschapscadeautje een klein gebaar is om een groot herstel te wensen