Silky Twist

Dit Silky Twist boeket bevat een combinatie van droogbloemen en zijden bloemen: dé aanwinst voor ieder interieur.

Glaasje geluk 

De Echeveria Miranda is een leuk klein vetplantje, dat weinig aandacht vereist. Een makkelijk te verzorgen kamerplant!

Tulpen mix

Van deze vrolijke bos tulpen wordt iedereen blij! Elke dag weer een feestje om naar te kijken. Het perfecte cadeau

 Bloom & clay terra

Een tof brievenbuscadeau met droogbloemen en klei een origineel cadeautje dat naar eigen smaak gestyled kan worden

Zen Again

Wil jij iemand een zen momentje cadeau doen? Verras met deze heerlijk geurende cadeauset met amberblokje.

Al een beetje voorjaar 

De BloomPlantler Spring is het ultieme cadeau om stiekem de lente alvast in huis te halen een mooie verrassing 

Theemoment Gold

Met deze bio bloementhee wens je iemand rust, kracht of gewoon een fijn theemoment.

Lavasteen plant

Deze bijzondere lava plant durft te groeien op lava. Een echte lavasteen plant!

Bijen en vlinder mix

Een miniboeket kweken met deze toffe zadenmix direct beginnen met zaaien 

Bloomposy

Droom weg bij dit trendy boeketje droogbloemen om jarenlang van te genieten de allermooiste droogbloemen

Bloomparty

 Dit brievenbuscadeau bestaat uit vier staande vaasjes gevuld met een stijlvolle variatie aan bloemen via de post
Troost cadeaus

Bloom memory Candle 

 Laat je licht schijnen met dit geschenk is er voor speciale momenten die een kaarsje verdienen

Over ons

Pasgeleden wilde ik mijn zieke moeder een mooie bos bloemen toesturen. Nou zijn snijbloemen vaak niet zo duurzaam dus ging ik op zoek naar een ‘groener’ alternatief. Nadat ik de zoekterm ‘duurzame bloemen opsturen’ had ingetoetst kwam eigenlijk als eerste Bloompost naar boven. Ze adverteren met de slogan; “ Bloompost- duurzame cadeaus door de brievenbus”. 


Ik was nog niet bekend met dit bedrijf en ben dus op onderzoek uitgegaan. Op hun website lees ik dat Bloompost het erg belangrijk vind dat ze duurzaam werken. Dat verlangen ze niet alleen van henzelf maar ook van hun partners, transporteurs en van de kwekers van de bloemen.


Bij de kweek van de bloemen, planten en bomen die Bloompost aanbied, maar ook bij de productie van bollen en zaden wordt gewerkt vanuit het duurzame perspectief. Je kunt er dus van op aan dat jouw bloemen brievenbus cadeau duurzaam tot stand is gekomen en duurzaam wordt verpakt en getransporteerd.


Daarnaast is al de verpakking van Bloompost eco-gecertificeerd en daarmee dus duurzaam. De verse bloemen worden verpakt in een 100% biologisch afbreekbare folie. Je kunt de folie dus samen met het afsnijsel zo in de groene afvalbak deponeren. 


Deze biologisch afbreekbare folie zorgt er bovendien voor dat de bloemen vers blijven en dus in optimale vorm bij de ontvanger aankomen. Bloompost geeft maar liefst 9 dagen versgarantie op de verse bloemen. Een win-win situatie dus als het gaat om duurzaamheid en kwaliteit.


Duurzame cadeaus van hout gemaakt door Houtgenoten

Veel van de duurzame brievenbus cadeaus van Bloompost hebben onderdelen van hout. Dieworden gemaakt van hout uit de werkplaats van Houtgenoten. Houtgenoten is een initiatief van Jos en Lotte Nijs, vader en dochter, en is actief in Nijmegen. 


Houtgenoten is een houtwerkplaats voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. De producten worden gemaakt van restmaterialen en overschotten. Zo zijn ook de grondstoffen duurzaam. Een heel mooi maatschappelijk verantwoord initiatief wat bijdraagt aan de duurzame boodschap die Bloompost wil uitdragen.


Duurzame droogbloemen versturen

Een oud product maar in een nieuw trendy jasje gestoken zijn de droogbloemen van Bloompost. In de jaren ‘70 en ‘80 van de vorige eeuw waren droogbloemen erg populair. Helaas is die populariteit in de decennia daarna behoorlijk weggezakt. Droogbloemen kregen zelfs een beetje oubollig imago.


Gelukkig zijn droogbloemen weer bezig aan een sterke revival en zijn ze mede door Bloompost op dit moment weer erg trendy. Het grote voordeel van droogbloemen boven een boeket verse bloemen is natuurlijk de houdbaarheid. Daar waar verse bloemen vaak na een dag of 7 al hun mooiste tijd gehad hebben blijven Bloompost droogbloemen vaak wel een heel jaar mooi. Als dat geen duurzame bloemen zijn weet ik het ook niet meer!


Duurzame cadeaus door de brievenbus

Als je dus een brievenbuscadeau wilt versturen zou ik zeggen kies dan voor een duurzaam brievenbuscadeau van Bloompost. Kijk gerust eens rond op de website en kies uit de vele originele duurzame brievenbuscadeaus die Bloompost aanbied. Er zijn duurzame cadeaus in verschillende prijsklassen en voor allerlei verschillende gelegenheden.


Wil je als bedrijf jouw werknemers, relaties, klanten en leveranciers een leuk duurzaam cadeau bezorgen dan moet je zeker contact opnemen met Bloompost. Speciaal voor de zakelijke markt hebben ze hun diensten aangepast. De vele Bloompost reviews op de website van zakelijke klanten zijn allemaal uitermate positief. 

Met name is men zeer tevreden over de bezorging en de kwaliteit van de duurzame cadeaus en het contact met de klanten. Zo zie je maar weer dat duurzame brievenbus cadeaus ook goed passen als relatiegeschenk of zelfs als kerstgeschenk.


Wil je jezelf echt overtuigen van de duurzame brievenbus cadeaus van Bloompost dan moet je zeker de website bezoeken. Vandaag voor 22.00 besteld wordt morgen geleverd (maandag t/m zaterdag) binnen geheel Nederland.


Bloompost is onder andere ook actief in de volgende Europese landen:

  • Italie
  • Frankrijk
  • Zweden
  • Denemarken
  • Spanje
  • Portugal
  • Duitsland
  • België
  • Polen


Dus wil jij duurzame brievenbus cadeaus laten bezorgen bij je vriendin in Londen of je oma in Brussel, ook dan ben je bij Bloompost aan het juiste adres! Bloompost duurzame brievenbus cadeaus met bloemen, droogbloemen, bomen en planten!

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht

null